Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szex az első randin? Én...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex az első randin? Én vagyok konzervatív, vagy ez tényleg így működik manapság? (14L fullszűz/17F tapasztalt)

Figyelt kérdés
Szóval adott egy 14 éves lány, full szűz lány, még -elvileg- soha nem csókolózott, még -azt mondja- soha sem pettingelt, se -esküszik- szipiszopi, se semmi. Még igazából lelki kapcsolata sem volt, soha egy fickóval. Rendkívül agresszívan reagál azokra, akik akár csak egy pajzán poént eldurrantanak, vagy vonalait és egyebeket dícsérik. Megismer egy srácot, interneten, 300 km-re lakik tőle... Egy hónapig dumálnak neten, szkájpolnak, majd találkoznak. Nos, első találkozón: csók, petting, szopás, dugás. Csak így. Majd, ezek után, minden héten találkoznak hétvégén, ott is alszanak, a lány pedig a srácnál alszik, és látástól vakulásig dugnak, gyakran a srácnak már konkrétan elege van belőle, úgy kisajtolja a lány. Kérdezem én... Ez komoly? Lehetséges ez? Előfordulhat, hogy a lánynak valóban nem volt semmilyen tapasztalata előtte? Csak nekem tűnik picit betegnek?
2016. jan. 28. 15:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy a srác csak nagyot mondott? Rólam is mondta már srác, hogy lefeküdtem vele, közben meg kikosaraztam. Csak vetíteni akart a haverok előtt és ciki lett volna bevallania, hogy nem akartam tőle semmit.
2016. jan. 28. 20:00
 12/17 A kérdező kommentje:

9: De ez megy már 4 hónapja... Szinte erről szól a kapcsolatuk, a non-stop szexről.

11: Nem, mert előfordult, hogy én is szemtanúja lettem az esetnek, valamint a srác engem kérdezgetett, hogy normális dolog-e ez, mert eddigi barátnői (főleg a tapasztalatlanok) nem így viselkedtek.

2016. jan. 28. 20:42
 13/17 anonim ***** válasza:
12: Előtted csinálták? :S
2016. jan. 28. 20:51
 14/17 anonim ***** válasza:
Én akkor megyek és felkötöm magam lol :D
2016. jan. 28. 20:55
 15/17 A kérdező kommentje:
13: Jah, megyek haza, mondom mi van itt, ezek meg a nappaliban csinálják...
2016. jan. 28. 21:01
 16/17 anonim ***** válasza:

A ti nappalitokban?

Együtt laktok?

2016. jan. 28. 21:01
 17/17 anonim válasza:
Pár leányzó nem vérzik Ennyi....
2016. jan. 29. 06:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!