Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na most erről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
1 éve vagyok a párommal, mostanság sok gond van a családjában...nincs kedve senkivel se beszélni, velem se, egyedül akar lenni. Én ezt meg is értettem, tehát nem hívogattak nem kerestem, nem érdeklődtem iránta. Eddig rendben is lenne a szituáció, hacsak nem kedvelgetné az interneten különböző lányok képeit ahelyett, hogy mondjuk érdeklődne irántam.. Annyit azert elvárnék, hogy felhív es elmondja hogy mondjuk megoldódtak a csaladi gondok, mostmár jobban van.... De semmi... másfél hete a színét se láttam, és semmit se tudok felőle... Normális ez egy kapcsolatban? Vagy lehet kezdünk a szakítás szélére sodródni? 18/L2016. jan. 26. 21:00
1/2 anonim 

válasza:

Nem hinném, hogy ez már a szakítás felé sodorna, ez csak egy próba, egy hullámvölgy, talán keresned kéne, felvidítani, ilyesmi.Tudod mit szeret, gondolom :D akkor csinálj vmi olyat vagy bármi, de ha szereted akkor ne hagyd elsodródni! :D
2/2 anonim 

válasza:

Az elso nagyon jol leirta :) minden kapcsolatban vannak hullamvolgyek, de ezen egxutt lehet tulesni. Ha en szomoru lennek, boztos azt mondanam a baratomnak hogy ne keressen- es biztos nagyon orulnek, ha megis megtenne! :D
A facebookrol meg: NEM eri meg nezni sem! Manapsag mar minden szutykot gondolkodas nelkul likeolunk. Te is biztosan kedvelted mar mas fiuk kepit, gondolom o sem kerte szamon. En is tipikusan az a fajta vagyok aki tulgondolja az ilyesmit, de bizz bennem: nem szabad! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!