Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nem tetszek a lányoknak?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tetszek a lányoknak? 16 éves vagyok és nem vagyok "swag".

Figyelt kérdés
Vannak barátaim közöttük is vannak lányok. Akiknek pedig tudom hogy tetszek azokkal azért nem lehet semmi mert volt olyan hogy a baráti társaságot szét szakítottuk mert a barátnöm is a társaságban volt, és amikor szakítottunk akkor a baráti társaság nem nagyon járt össze. Nem vagyok ápolatlan és szerintem csúnya sem. Nem járok szar cuccokban mert meg dolgozok érte iskola melett dolgozni járok. Az én korosztályomból szerintem kevesen mondhatják hogy dolgoznak iskola melett. Lányokkal mindig normális vagyok és el vagyok velük.15-16 éves lányok ahogy észre vettem ezekre a " swag" tömeg csávókra buknak. Nem fogok beálni tömegbe. Nem értem mi lehet a baj, kérlek segitsetek.16\F

2016. jan. 26. 02:48
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Elhiheted nem vagyok unalmas ;)
2016. jan. 26. 14:26
 12/20 anonim ***** válasza:

Szerintem csak simán rossz a társaság. Látom önbizalmad a helyén, de nem vagy egoista sem....akkor csak az lehet a probléma hogy a csajok akiket ismersz nem azok a fajták akikkel jó párkapcsolatot lehet kialakítani

Javaslat: Ismerkedj más lányokkal

2016. jan. 26. 15:47
 13/20 anonim válasza:

Ne is állj be a tömegbe,azok a "fiúk" undorítóak..osztálytársaim 3/4-e is ilyen "swagyolo ecsetfejú aimaxcipős cukifiú"..Nem tudom a korombeli lányok mit esznek rajtuk,de én bottal sem piszkálnám meg őket..

Ezek alapján nagyon rendes,aranyos fiúnak tűnsz..és ha ápolt és igényes vagy a külsőddel sem lehet semmi baj..Esetleg küldhetsz képet,segítek :)

Ne aggódj,olyan nincs hogy ne legyen épelméjű csaj akinek tényleg a FIÚK jönnek be ,és nem az ilyen swagek

15/Lány:)

2016. jan. 26. 17:32
 14/20 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2016. jan. 26. 18:32
 15/20 anonim válasza:
Nekem, az alapján amit írtál, bejössz, bár nyilván látni kéne téged ahhoz, hogy ezt komolyan is kijelenthessem :D nekem például egyáltalán nem jönnek be a swag fiúk, a fiú ismerőseim pedig rendesek(többségében!), de valahogy mégsem jönnek be. Nem küldesz képet, komolyan kiváncsi vagyok :D 16/L
2016. jan. 26. 19:44
 16/20 anonim válasza:

mindenki ezt mondja hogy a swag yolo-k jönnek be mindenkinek, hát szerencsére az én környezetemben nem :D nekem se...egyáltalán :D:D egy dolgot nem tudnék mondani ami bejön az ilyen stílusban :D szerintem jófej vagy, és van önbizalmad is, úgyhogy ismerkedj más lányokkal ha szegénykém csak ilyenekkel vagy körülvéve :D:)

15/L

2016. jan. 26. 20:23
 17/20 anonim ***** válasza:
ne is legyél swag meg a többi .. ne legyél troger
2016. jan. 27. 22:30
 18/20 Alexa9843 válasza:

Nekem ez alapján bejössz :) ..és az előttem lévőnek meg nincs igaza.Attól,hogy valaki normális,még nem feltétlen unalmas.Egyszerűen csak nem egy bunkó paraszt,aki sz*rik mindenre..

15/L

2016. jan. 28. 00:06
 19/20 anonim ***** válasza:
Talán az lehet a gond, hogy még fiatal vagy, és a hozzád hasonló korú lányok idősebb fiúkkal szeretnének járni. Várjál egy-két évet, akkor is ráérsz lányokkal kezdeni, addig tanulj, műveld magad, hogy komolyabb lányt találhass. És a mellett-et két l-lel írják, bocs.
2016. jan. 28. 15:46
 20/20 anonim válasza:
Nekem is a szöveg alapján semmi bajom veled és én járnék veled de nyilvan meg kene ismernelek hogy tudjam mert igy nem tudom.Szerintem is probalj mas lanyokkal ismerkedni.
2016. ápr. 12. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!