Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tetszek a lányoknak? 16 éves vagyok és nem vagyok "swag".
Szerintem csak simán rossz a társaság. Látom önbizalmad a helyén, de nem vagy egoista sem....akkor csak az lehet a probléma hogy a csajok akiket ismersz nem azok a fajták akikkel jó párkapcsolatot lehet kialakítani
Javaslat: Ismerkedj más lányokkal
Ne is állj be a tömegbe,azok a "fiúk" undorítóak..osztálytársaim 3/4-e is ilyen "swagyolo ecsetfejú aimaxcipős cukifiú"..Nem tudom a korombeli lányok mit esznek rajtuk,de én bottal sem piszkálnám meg őket..
Ezek alapján nagyon rendes,aranyos fiúnak tűnsz..és ha ápolt és igényes vagy a külsőddel sem lehet semmi baj..Esetleg küldhetsz képet,segítek :)
Ne aggódj,olyan nincs hogy ne legyen épelméjű csaj akinek tényleg a FIÚK jönnek be ,és nem az ilyen swagek
15/Lány:)
mindenki ezt mondja hogy a swag yolo-k jönnek be mindenkinek, hát szerencsére az én környezetemben nem :D nekem se...egyáltalán :D:D egy dolgot nem tudnék mondani ami bejön az ilyen stílusban :D szerintem jófej vagy, és van önbizalmad is, úgyhogy ismerkedj más lányokkal ha szegénykém csak ilyenekkel vagy körülvéve :D:)
15/L
Nekem ez alapján bejössz :) ..és az előttem lévőnek meg nincs igaza.Attól,hogy valaki normális,még nem feltétlen unalmas.Egyszerűen csak nem egy bunkó paraszt,aki sz*rik mindenre..
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!