Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért nem vagytok képesek kinyitni a szátokat, ha baj van?
Figyelt kérdés
Nemrég ment szét az első párkapcsolatom. Én nagyon szerelmes voltam, szóval baromira megvisel. Az exem azt mondta, hogy nem érzi azt, amit kell. Csak közben kiderült hogy az is probléma volt, hogy túl sok mindent tettem meg érte. Ő szépen a hátam mögött ezt ki is beszélte a barátnőinek, de nekem nem szólt egy szót sem. Hagyta, hogy zátonyra fusson a kapcsolat. Lehet, hogy így is - úgy is szétmentünk volna, de ha tudtam volna, hogy baj van, akkor másképp viselkedek. Végig azt hittem, hogy neki teszek jót, közben meg pont az ellenkezőjét csináltam. Hasonló történt haverommal is. Az a kérdésem, hogy MIÉRT NEM LEHET KINYITNI A SZÁTOKAT, HA BAJ VAN??? NEM VAGYUNK GONDOLATOLVASÓK!!! Nagyon dühös vagyok, mert nagyon szerettem, és úgy érzem, nem kaptam második esélyt. De komolyan kérdezem, miért nem lehet szólni???2016. jan. 25. 23:31
11/13 anonim válasza:
Mert normális csajt nem találsz. Mindnek van valami flúgja.
12/13 anonim válasza:
Nem tudom, számomra alap hogy akármi bajom van, akár van köze a barátomhoz, akár nincs elmondom neki. Ő meg nem megsértődik ezen, hanem próbáljuk megoldani együtt a problémát. Szerintem ez így normális.
13/13 A kérdező kommentje:
Mint azt írtam, én is konfliktuskerülő típus vagyok, szóval nekem is nehéz kimondani. Voltak dolgok, amiket én sem mondtam el, de ami nagyon zavart, azt azért csak kimondtam. Szóval ha szakítóokok vannak a háttérben, azokat mindig ki kell mondani. Ez részéről nem történt meg.
2016. jan. 27. 11:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!