Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok, miért nem vagytok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért nem vagytok képesek kinyitni a szátokat, ha baj van?

Figyelt kérdés
Nemrég ment szét az első párkapcsolatom. Én nagyon szerelmes voltam, szóval baromira megvisel. Az exem azt mondta, hogy nem érzi azt, amit kell. Csak közben kiderült hogy az is probléma volt, hogy túl sok mindent tettem meg érte. Ő szépen a hátam mögött ezt ki is beszélte a barátnőinek, de nekem nem szólt egy szót sem. Hagyta, hogy zátonyra fusson a kapcsolat. Lehet, hogy így is - úgy is szétmentünk volna, de ha tudtam volna, hogy baj van, akkor másképp viselkedek. Végig azt hittem, hogy neki teszek jót, közben meg pont az ellenkezőjét csináltam. Hasonló történt haverommal is. Az a kérdésem, hogy MIÉRT NEM LEHET KINYITNI A SZÁTOKAT, HA BAJ VAN??? NEM VAGYUNK GONDOLATOLVASÓK!!! Nagyon dühös vagyok, mert nagyon szerettem, és úgy érzem, nem kaptam második esélyt. De komolyan kérdezem, miért nem lehet szólni???

2016. jan. 25. 23:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
67%
Erről egy vicc jutott eszembe :)
2016. jan. 25. 23:33
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
2016. jan. 25. 23:35
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan az, amit a 2-es linkelt :)
2016. jan. 25. 23:36
 4/13 A kérdező kommentje:
Eddig mentek a zöld kezek.
2016. jan. 25. 23:37
 5/13 anonim válasza:
39%
Miért nem lehet szólni? ÉSZRE KÉNE INKÁBB VENNI, hogy baja van a csajnak. Mar úgyis mindegy, de en csak annyit mondanék, hogy egy kapcsolatban az egyik fel mindig jobban szeret.. Es ez most te voltál.. Sose hagyd hogy így legyen, vagy ha így is van inkabb titkold el, mert akkor otthagynak a fenébe.... Saját tapasztalat.
2016. jan. 25. 23:38
 6/13 anonim ***** válasza:

Hát, ez ilyen fura női logika.

Lehet, hogy azért, mert félünk, hogy megbántunk vele titeket és inkább elviseljük... Csak aztán kirobban.

Velünk is ez volt. Másfél hete szakítottunk. Beláttam, hogy hibáztam. Persze Ő is hibázott, de hát a világért se ismerné be. Igazán igyekeztem, de eddig úgy néz ki, nem kapok mégegy esélyt.

Sajnálom a helyzeted. Együttérzek.

2016. jan. 25. 23:50
 7/13 A kérdező kommentje:

Utolsó: köszi az együttérzést.

Értem, hogy kicsit nehéz kimondani, ha baj van. Én sem szeretem a konfliktust. De ha annyira nagy gáz van, akkor csak szólok, hogy basszus, változtatni kell, és nem azon filózok, hogy egy kicsit megsértem a másikat.

Végülis így csak pár hónapra ment tönkre az életem, ahelyett, hogy egy kis bajt el kellett volna viselnem.

2016. jan. 25. 23:57
 8/13 anonim válasza:
100%
Nem akarok általánosítani, szóval csak magamról beszélek: lány vagyok, és én se vagyok gondolatolvasó!!! Sőt senki se az..szóval nyissa már ki mindenki a száját nemtől függetlenül, és mondja el mi van!
2016. jan. 26. 00:22
 9/13 anonim ***** válasza:
Diktatúra :)
2016. jan. 26. 00:26
 10/13 anonim ***** válasza:
Pasik közt is vannak ilyenek, szóval nem csak női dolog hogy nem mond ki valaki valamit. Szerintem többnyire azért mert nem akarja megbántani a másikat, vagy egyszerűen nem meri kimondani. De ilyenkor akkor szavak helyett más módon próbálja tudatni hogy gond van... csak az meg nem mindig esik le a másik félnek. De nem árt odafigyelni egymásra. Nem mindenkinek könnyű kimondani mi baja a másikkal.
2016. jan. 26. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!