Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennetek a helyemben?
Szoval van egy baratom, akivel tobb, mint 3 evig voltunk/vagyunk egyutt. Most szunetet kertem, gondolkodasi idot. Szoval az tortent, hogy talalkoztunk nehany hete (tavkapcsolat) es a telefonjaban talaltam egy beszelgetest. Tenyleg sosem nezek bele a telefonjaba, de most elkertem,hogy elkuldhessem messengeren a kepeket, amiket csinaltunk, hogy nekem is meglegyen. Volt egy beszelgetes meg az oldalon, tehat nem tunt reginek, de csak azert neztem meg mert szivecsket lattam. Olyanokat irkaltak hogy szeretik egymast, meg a csaj a vilag legaranyosabb lanya, neki van a legnagyobb szive meg ilyenek.. de baratom neglatta es elvette a telefont, kivette a kezembol. Az a furcsa, hogy ez a beszelgetes 2014es volt, mikor mar javaban egyuttvoltunk. Nagyon fajt meg minden, de mondtam neki, hogy amig ott vagyunk ne rontsuk el a kirandulast, majd megbeszeljuk. Nem akarok hazamenni (foleg h 300kmt utaztam), erezzuk jol magunkat. Az a furcsa hogy ottvolt vagy az 5. Beszelgetes.. de hat hogy?? Mondta h torolgetett ki beszelgeteseket, persze evidens, ha ennyire az elejen volt egy ilyen regi beszelgetes... de kitudja miket torolt meg ki?? Keptelen vagyok bizni benne, pedig nagyon szeretem... en sosem csaltam meg(mondjuk nem mintha olyan jo no lennek..) de akkor is.. aztmondta csak beszelgettek a csajjal es nem jelentett neki semmit, de ahh nemtudom. Kitudja miket torolgetett meg ki.. rajta is ugy latszik hogy szeret de nem tudom :( fogalmam sincs mi legyen.
Ti mit tennetek? Elhagynatok? Vagy megprobalnatok? Fogalmam sincs mit tegyek, segitsetek :(
En 18, o 20

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!