Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti tolerálnátok ezt? Mit tennétek? Jobbat érdemlek?
Figyelt kérdés
Szóval, a barátom 2-3 hónapja beszélgetett egy lánnyal fb-n. Egy buliban - ahol mellesleg én is ott voltam - a csaj rá akart mászni, de a barátom visszautasította. De aztán pár hét múlva láttam, ahogy szinte flörtölve chateltek. (pl olyan képet küldött neki a barátom, hogy látszott a felső teste, és azt írta neki, hogy ezt neked csináltam, de a csaj is küldözgetett neki képeket). Megmontam neki hogy mekkorát csalódtam benne,ő meg bocsánatot kért stb. Meg hogyz őt csak én érdekelem. Utána abbahagyták a beszélgetést. De most újra elkezdtek. Mostmar nincs pofám elolvasni az üzeneteit, meg nem akarok megint magamnak fájdalmat okozni. Pedig mindig azt hangoztatja hogy bizzak benne, nagyon szeret és sose csalna meg. Nem tudom mit irogatnak, vagy miért van mellettem erre szüksége, és azt se tudom mit tegyek. Hiába mondom neki.. :'(2016. jan. 21. 17:39
1/6 anonim válasza:
Én fordított helyzetben vagyok, s én beszélgetek egy pasis lánnyal. Attól függ mennyire ismered, milyen srác.
Ha olyanok vagytok hogy megmondjátok egymásnak ami bánt titeket, akkor nincs probléma, mert ha megakar csalni szólni fog hogy szakítani akar.
2/6 anonim válasza:
Szerintem választás elé állítanám. Vagy ő vagy én. Ha továbbra is csinálná akkor pedig szakítanék.
3/6 A kérdező kommentje:
Gondoltam már arra, de nem akarok az lenni aki megmondja mit csinál.. Ha még megtiltom neki, annál jobban akarná (nem biztos). Miért nem tudja magától?
2016. jan. 21. 17:46
4/6 anonim válasza:
Drága kérdező, könyörgöm. Ez nem az h mit csinál, ez kettőtökről szól. Ha nem látja magától akkor nem is akarja. Ha sokáig együttvagytok így, akkor lassan oda a bizalom a részedről, majd végül szakítás. Csak addig még lesz pár álmatlan éjszakád, szerintem kíméld meg magad ettől.
20/F
5/6 anonim válasza:
Ha azt mondom, jobbat érdemelsz, akkor valószínű tudod, mit kell tenned.
6/6 anonim válasza:
Az én barátom is flörtölgetett fb-n más lányokkal, aztán, ahogy lebukott megígérte, hogy soha többet nem tesz ilyet. Évek teltek el és újra megtette. Nem tudom mióta vagytok együtt, de szerintem pofátlanság az, hogy tudja, hogy téged bánt a dolog és ennek ellenére továbbra is beszél a csajjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!