Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Na az van hogy holnap este jön át a barátom és beszélgettünk és azt írta, hogy addig ne mossam meg a lábam mert úgy szeretné nyalni. :S
Volt már ilyen 1-2 hete amikor lakkoztam a körmöm kezemen meg lábamon és akkor végig monta hogy olyan az ujjaim mint a cukorkák puszilgatta a lábamat meg simogatta. Ez akkor cuki volt meg vicces, sőt még teccet is hogy még a lábamis bejön neki :P De most ez? Komolyan ne mossak lábat? Nemis zavarna ha akarná nyalni ha neki ez tetcik, na de ha nem mosom meg úgy? Ez valami beteg perzverzió nála? Mit tennétek a helyembe?
2016. jan. 23. 08:35
1/10 A kérdező kommentje:
Jah én 15/l ő 20/f :D
2016. jan. 23. 08:37
2/10 anonim válasza:
Mennyit agyaltál ezen a kamu kérdésen? :D
3/10 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat léci. A hülyeség nem érdekel :@
2016. jan. 23. 08:47
5/10 A kérdező kommentje:
Jujj :D rákerestem és hát találtam érdekeseket ahol nemcsak nyalják a lábat... De mondom ez nekem nembaj én benne vagyok, csak az h ne mossam meg. Akkor büdi lesz :P :D h ez mér jó neki?
2016. jan. 23. 10:27
8/10 anonim válasza:
én is szeretném nyalni a talpad :) mekkora?
9/10 A kérdező kommentje:
37es és ahogy már írtam a barátom fogja nyalni holnap este :D
2016. jan. 23. 14:03
10/10 anonim válasza:
Szerintem azért mindenképp mosd meg ha nem is szappnal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!