Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Gondol rám az exem, én is rá!...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gondol rám az exem, én is rá! De miért?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__parkapcso..

Mielőtt válaszolsz ezt olvasd el 👆

Én szerettem őt nagyon,elvileg ő is engem és mindig mesélte a barátnőinek hogy mennyire szeret, meg mutatta nekik a csupaszivecskes beszélgetéseinket,ők meg csak olvadoztak.

Egyik nap beszéltem az exem egyik legjobb barátnőjével akivel máig jóban vagyok.

Azt mondta hogy az exem gondol rám,meg hogy gondolkozik rajtam hogy mi legyen és mintha kezdene észbe kapni hogy nélkülem nem olyan jó.

Közbe én is sokat gondolkodok ő rajta,mégha tudat alatt is. Nemtudok ez ellen mit tenni. Van mikor róla álmodok és gondolkodok mi lenne ha újra belekezdenénk.

2016. jan. 17. 22:25
 1/1 anonim ***** válasza:
Azért történnek ezek a dolgok, mert te tényleg szeretted. De figyelj, mindenki megérdemel egy második esélyt, valószínűleg megtenné megint, de reménykedj hogy nem. Semmiképpen ne te keresd, ha neki voltál annyira fontos felkeres és bocsánatot kér. Ha nem akkor ne keresd. 17/f
2016. jan. 17. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!