Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiuk nektek nem szokott...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pro skill hUn kérdése:

Fiuk nektek nem szokott merevedésetek lenni amikor a baratnotok olelitek vagy hasonló? Mit csinaljak?

Figyelt kérdés

15 eves vagyok és nem rég jöttünk ossze és igy kicsit jobban olelgedjuk egymast aztán eleg sokszor érzem hogy kezd állni a cerka.

Alapbol nem is lenne baj csak eközben elég nehez ugy ölelni hogy nhogy hozzaerjen a combja vagy a feneke..meg hát eléggé latni is.

#tini #kapcsolat #intimgondok
2016. jan. 11. 22:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

23 éves vagyok, és 6 éve vagyok együtt párommal. Bármikor, amikor ölelkezünk fél perc alatt fel áll.

Megtanultuk elrejteni.

Olyankor ő megfordul és nekem dől. Én átkarolom hátulról és ennyi. Addig minimum így vagyunk, amíg le nem csillapodnak az állati ösztöneim.

Mikor megismerkedtünk, mindketten szüzek voltunk és az első öleléstől felállt a nyári lenge öltözéknek köszönhetően. Azonnal ki is szúrta. Elmosolyodott majd odébb állt, én pedig eltakartam az iskola táskámmal. Semmi baj nem volt belőle.

Biztos vagyok benne, hogy örülni fog, hogy ettől így izgalomba hozott. ;)

2016. jan. 12. 00:01
 12/16 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat😊
2016. jan. 12. 15:11
 13/16 anonim válasza:

Hát én a barátommal 4 hónapja vagyok együtt. Már az elejétől fogva érzem,hogy fel ál neki. Engem nem zavar. Sőt örülök neki hogy a testének is be jövök nem csak a lelkének.

16/L

barátom 21/F

2016. jan. 12. 17:53
 14/16 A kérdező kommentje:

Hát csak ő egy..hogyis mondjam kicsit félősebb tipus

Nem akarom hogy megijedjen hogy most akkor mit csináljon hogy merjen e tobbet hozzam erni...nem tudom..kicsit perverz is ugyhogy remelem nem fogja zavarni

2016. jan. 12. 17:57
 15/16 anonim ***** válasza:
82%
verd ki közvetlen előtte háromszor:D pisálni nem fogsz tudni,nemhogy még felállítani xd
2016. jan. 12. 21:29
 16/16 anonim válasza:
100%
Hogy a viharba ne szokott felállni.Úgy áll mint a cövek
2016. jan. 12. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!