Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tudnátok Segíteni? FONTOS. Többi Lent!
Figyelt kérdés
Sziasztok.Van Egy Barátnőm, már 2 éve vagyunk eggyütt,.tegnap meghalt az egyik barátom 😢.Elmentem a barátnőjéhez hogy megvigasztaljam.
Beszélgettem vele és a végére lett belőle egy vigaszcsók,ezt megtudta a barátnőm és elkezdett veszekedni. Elment és tegnap óta nem beszéltem vele. Nincs otthon ,Nem lehet elérni. Szerintetek mit tegyek??
15/f
2016. jan. 8. 22:16
11/14 A kérdező kommentje:
Mellesleg Azért A Lányokat Kértem Mert Ők Tudnak Normálisan Válaszolni Azt Köcsögöznek!!! De Fogod Te Ezt Bánni! !!
2016. jan. 8. 23:40
12/14 anonim válasza:
Ha végre megtalálod mond neki amit itt hogy őt akarod nem hiszem hogy ezen virág segítene csak ha látja rajtad hogy tényleg őt akarod.Meséld el neki hogy volt hátha megérti.Sok sikert! 16/L
13/14 anonim válasza:
Előző vagyok:nagyszüleinél vagy barátnőinél esetleg?
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, A 2 Értelmes Választ ,De Már Szakított,De Azért Köszönöm!!
2016. jan. 12. 23:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!