Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek, ha a barátnőm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a barátnőm sokat sír? (többi lent)

Figyelt kérdés
Fél éve múlt hogy együtt vagyunk és nagyon sokat sír és nem tudom hogy kezeljem. Nem tudom az okát, szerintem mert nincs rendben a nemi életünk, ő valamiért nem tudja élvezni, ahogy én. Mindent megtesz a boldogságomért és folyamatosan kedveskedik nekem. Viszont sokat sír. Nem mondja el miért és én lehet hogy ilyenkor bunkó vagyok vele. Egyszer mikor eltört nála a mécses átölelt de én csak zsebre tett kézzel álltam és úgy igazából sose vigasztaltam meg. Sírt és csak annyit mondott hogy öleljem át de nem tettem. Mit tegyek? Szerintetek miért sír? Szeretem és fáj hogy szenved
2016. jan. 8. 22:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

jó nagy barom vagy

arra vágyik hogy érezze hogy szereted...de ha még csak át se öleled mikor kéri,akkor csodálkozol ha rosszabb a helyzet és többet sír?

kezeld úgy mint a barátnőd,szeretgesd,egylány néha csak arra vágyik hogy befészkelje magát a pasija ölébe mint egy mcska és hagyja hogy a pasi szeresse

ez nem olyan nehéz feladat

2016. jan. 8. 22:10
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Faj, ha szenved? Akkor miert nem oleleled meg? Nagyon bunko vagy, igy en se mondanam el, mert azt feltetelezem nem is erdekli. Ne zsebretett kezzel allj, segits neki oleld at, nyugtasd meg.
2016. jan. 8. 22:10
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg szereted akkor azt mutasd ki.Ha pedig sír ölelgesd,próbáld meg megvígasztalni.
2016. jan. 8. 22:19
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
és ilyen embernek van barátnője...
2016. jan. 8. 22:22
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Talán csak gyengédségre vágyik. Nem nagy dologra, nem vörösrózsára vagy jeggyűrűre. Csakk arra hogy egy kicsit figyelmes legyél vele. Nem tudom hány éves vagy de fél év után felfoghattad volna hogy ha kedveskedik neked ahogy irtad es te ezt adod cserébe... Gondolj bele. Szeret és a kedvedben akar járni te meg akkor sem öleled meg amikor sír és hozzád bújik, téged ölel át, tőled vár szeretetet és vigaszt te meg zsebre teszed a kezed. Ez nagyon csúnya dolog. És az is hogy ezt az ölelést akkor sem kapja meg ha sírva kéri. Ülj le vele beszélgetni amíg még nem lesz késő. Biztosítsd arról hogy szereted és számíthatsz rá. Simogasd meg a vállát vagy az arcát, fogd meg a kezét és öleld meg. Sokat jelentene neki. Nem is értem hogy miért csinálod ezt vele ha szereted...ez tényleg bunkó dolog.
2016. jan. 8. 22:34
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Szegény lány. :( Miért nem öleled meg?

Szerintem kezdj el most neki te sokat kedveskedni és szeretgetni mert meg tudná becsülni ezeket után...

Milyen fiú vagy te hogy sír a barátnőd, átölel téged és csak állsz zsebre dugott kézzel? Gratulálok...

2016. jan. 8. 22:39
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
viszonozd a kedveskedést, öleld át, búj hozzá, vagy hagyd h ő bújjon hozzád. nem olyan nehéz a szeretetedet kifejezni. minek ilyennek barátnő?
2016. jan. 8. 23:05
 8/9 anonim ***** válasza:
84%

Mivel én is lány vagyok így talán könnyebb válaszolnom erre. Nem tudhatod, mi zajlik le a lelkében. Nem feltétlenül veled van problémája, lehet, hogy egyszerűen csak nehezebb korszaka van valamiért. A lányok sokkal érzékenyebbek, emiatt sokat sírnak. Lehet, hogy egyszerűen csak szüksége van rá, hogy érezze, hogy szeretik és fontos valakinek. Vannak ilyen szeretethiányos állapotok, amikor egyszerűen csak arra van egy lánynak szüksége, hogy érezze, hogy szeretik. Ha arra kér, akkor öleld meg. Legyél vele türelmes és megértő. Ha el szeretné mondani neked, hogy mi a problémája egy idő után biztosan megteszi majd. Csak legyél türelmes és ha nem mondja el miért sír, ne kezdd el faggatni, hanem öleld meg és biztosítsd róla, hogy nagyon szereted. A legfontosabb pedig az, hogy bunkó soha ne legyél vele!

Remélem tudtam segíteni :)

2016. jan. 10. 00:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Most nem azért, de mi baj volt a válaszommal, hogy mindenki válasza 100%-ban hasznosnak lett ítélve, csak az enyém nem? (Utolsó vagyok egyébként.)
2016. jan. 27. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!