Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom egyenesbe hozni az életem?
Figyelt kérdés
18 fiú vagyok. Az alap probléma a múltammal van. Lehet kinevettek de 12 évesen ismerkedtem meg a jelenlegi barátnőmmel. Bánt az eltelt idő mert nem mindig voltunk együtt. Ő összejött más csàvóval és összetörte már annó a szívem. Aztán újra összejöttünk kidobott családi okai miatt. Középiskolába kerülve újra összejòttünk de újra vége lett mert 'nem volt ideje rám'.Összejött még egy csávóval de utólag hibának véli...Most újra összejöttem vele már 2 éve együtt vagyunk, de még mindig úgy érzem a múltban élek és sok fájdalmat kaptam amitől nem vagyok lelkes bàrmi miatt. Mi a baj velem? Válaszokat köszönöm!2016. jan. 6. 21:56
1/5 Barron válasza:
Túlságosan ragaszkodsz hozzá. Ideje lenne frissíteni.
2/5 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy szeretem es elvileg o is engem es tovabb akarja folytatni a kapcsolatot. De suliba elmegy messzire engem itt hagy es.majd visszajon? Ennek mert igy kell mukodnije?
2016. jan. 6. 22:19
3/5 anonim válasza:
Ez a hajó elment, szerintem nem jó ötlet azzal a lánnyal maradnod.
4/5 >_< válasza:
Ez alapján nekem úgy tűnik hogy próbálod halogatni az elkerülhetetlent. Ez nem egy egészséges kapcsolat, nem így kellene működnie, szerintem nem érdemli meg hogy veled legyen.
5/5 anonim válasza:
Szerintem az a problémád, hogy nem élted ki magad rendesen. 12 éves korod óta "üldözöd" a leányzót, most 18 vagy, azaz 5 éve. Szerintem is ideje tovább menned, 18 vagy most kezded el konkrétan az életed éld ki magad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!