Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Van egy fiú akivel egy párt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú akivel egy párt alkotunk de csak pár napja és nem tudom hogy mit csinápjak mert mindig rá gondolok és nem tudok aludni sem. És csak 6 nap múlva láthatom újra . Mit tegyek hogy aludni tudjak?

Figyelt kérdés

2016. jan. 3. 23:37
 1/3 anonim ***** válasza:
53%

- Egy afrikai éhező gyermek ül a homokban és tudja, hogy hamarosan meghal.

- Az 5 éves kisfiú az autópálya mellett sír és nézi az árokban égő autót amiben a szülei égnek.

- Egy férfit akit tévedésből életfogytiglanra ítéltek naponta többször is megerőszakolják a börtönben.

- Egy lány aki csak 6 nap múlva láthat valami srácot akit alig ismer.

Hát igen... az élet igazságtalan...

2016. jan. 3. 23:44
 2/3 anonim ***** válasza:

Részvétem :(

Mélyen átérzem a helyzeted. Én is 6 nap múlva találkozok barátommal, távkapcsolat. Annyi a különbség, hogy mi 2 hónapja vagyunk együtt, már nagyjából beleszoktunk, amennyire lehetett.

Ha még mindig nem tudsz aludni, nyugodtan írhatsz, szívesen beszélgetek. Nekem sem megy az alvás, nagyon hiányzik...

2016. jan. 4. 00:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Nálam is van egy lány akivel nagyon jól indult az egész és már majdnem hogy összejöttünk,aztán egy idő után vége lett,már nem is hallottunk egymásról.De nem tudom elfelejteni meg nem is akarom.Ha valakinek lenne kedve beszélgetni írjon,mert most nagyon jól esne ha valaki meghallgat
2016. jan. 4. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!