Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mik azok a dolgok, események,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik azok a dolgok, események, amelyek a legjobban összekötnek két párt?

Figyelt kérdés
15fiú 13lány....a korra nem kell kritika, hanem értelmes válaszok, arra mindre megy a zöld kéz! :)

2015. máj. 17. 20:31
 1/7 anonim válasza:
95%
lánc
2015. máj. 17. 20:32
 2/7 anonim ***** válasza:
93%
Az előzőt kiegészítendő: kötél, bilincs, száradófélben lévő beton...
2015. máj. 17. 20:34
 3/7 anonim ***** válasza:
a közös programok!
2015. máj. 17. 20:34
 4/7 anonim ***** válasza:

a távolság, és a közelség

ezt úgy értem hogy ne nyaljátok, faljátok egymást egész nap, hanem hetente találkozzatok, és akkor jobban fogtok egymásnak örülni, közelebb engeditek magatokhoz a másikat

a közös programok, és átélt ünnepek

és a meglepetések is nagyon jók

2015. máj. 17. 20:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Pénz, autó, ház.
2015. máj. 17. 20:51
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Dolgok, események?

Közös nyár, közös baráti társaság, kultúra megismerése, egy egyszerű filmezés, családnak bemutatás...

Egyrészt amiről nosztalgiázni lehet, hogy emlékszel, amikor... , meg képeket lehet nézegetni. A másik meg hogy a közös baráti társaság meg folyamatos, mindennapi beszédtéma. Történik az élet.

Az egymással megosztott problémák mindenképpen összekötnek. Amikor ott vagytok egymásnak.

Illetve a közösen szerzett sérelmek. Azok nagyon. Nagyon nagyon nagy.

Nem tudom, mire érted még, hogy összeköt... Remélem tudtam segíteni.

Nagyon nagyon sok boldogságot!:)

2015. máj. 18. 02:02
 7/7 A kérdező kommentje:
utolsó, köszi, ha lehetne, 2 zöld kezet adtam volna ;) :)
2015. máj. 19. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!