Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek erre a barátotok besértődne?
Figyelt kérdés
Szóval nagyon hideg van és nem akarok ilyen hidegbe mászkálni, még tegnap megbeszéltünk 1 talit, hogy átmegyek hozzá, de nem mentem emiatt. Ez gáz?2016. jan. 3. 15:55
11/15 A kérdező kommentje:
írtam neki, miután rákérdezett. Hát nem tudom.
2016. jan. 3. 16:17
12/15 anonim válasza:
Nekem rosszul esne, hogy ennyit nem érek a barátnőmnek.. Most komolyan halálra fagytál volna, amíg átmész? Jó messze lakhat a barátod..
Elég gáz szerintem, a fiú helyében elgondolkodnék..
13/15 A kérdező kommentje:
nem fagytam volna.
2016. jan. 3. 16:31
14/15 anonim válasza:
Eléggé...annyit kibírhattál volna amíg átsétálsz,úgyse kinnt lettetek volna. Akkor nem sértődött volna meg ha igen.
15/15 anonim válasza:
Nagyon toleráns barátom van, megbántódna, de szerintem nem nagyon mutatná. Inkább akkor átjönne Ő. De én nem tennék ilyet vele, szerintem ez nagyon bántó. Főleg úgy, hogy nem is szóltál neki, csak amikor rákérdezett. Ha már arra nem vagy képes, hogy a hideg miatt átmenj hozzá, legalább megírhattad volna neki... Lehet, hogy talált volna magának más programot ahelyett, hogy egész nap rád várt... Na mindegy, te tudod. Én fordított esetben megsértődnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!