Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek erre a barátotok besértődne?
Figyelt kérdés
Szóval nagyon hideg van és nem akarok ilyen hidegbe mászkálni, még tegnap megbeszéltünk 1 talit, hogy átmegyek hozzá, de nem mentem emiatt. Ez gáz?2016. jan. 3. 15:55
1/15 Stark2000 válasza:
Fiú vagyok, szóóval.. ha tényleg nem érdekel fiúk válasza, akkor tekints el ettől, de késztetést érzek az iránt, hogy leírjam a véleményem. :D
Ha írtnál neki legalább ennyit, hogy "Bocsi Szívem, ma nem tudok átmenni, mert befagy a p***ám" , akkor szerintem nincs vele probléma. Ha valamilyen formában mondtad neki, hogy nem mész át, akkor kétlem, hogy megharagudna, vagy besértődne. Ha nem szóltál neki, akkor magamból kiindulva talán aggódott, hogy miért nem mentél.
2/15 A kérdező kommentje:
fiúk véleménye is jöhet persze:)
2016. jan. 3. 16:01
3/15 A kérdező kommentje:
nem magamtól mondtam, ő kérdezett rá.
2016. jan. 3. 16:04
4/15 anonim válasza:
Hát nem tudom hogy besértődne e, de biztos nem esne jól neki főleg ha aznap mondom le. De én a hideg miatt nem mondanék le egy talit úgy hogy amúgy semmi baj nincs. Találkoztok aztán beültök valahová hogy ne fagyjatok meg. Ha szereted kibírsz ennyit szerintem...szóval elég gáz.
5/15 anonim válasza:
Oh szóval nem is szóltál neki, egyszerűen csak nem mentél:D Ez elég bunkó dolog már nem azért...
6/15 Stark2000 válasza:
Aznap már megtudta, miért nem mentél? Mert ha igen, akkor kétlem, hogy háborút indítana.
7/15 A kérdező kommentje:
megtudta, csak közel este felé kérdezte meg h mikor megyek én meg akkor közöltem vele.
2016. jan. 3. 16:11
8/15 A kérdező kommentje:
akkor most bunkóság volt? vagy most mennyire jött ki bénán?
2016. jan. 3. 16:12
9/15 Stark2000 válasza:
Jaaah.. hát igen , valószínű rosszul esett neki, de nem aggódnék különösebben emiatt.
10/15 anonim válasza:
Hát ez elég hülye indok. Ha úgy volt megbeszélve, hogy nála lesztek, akkor úgy sem kint a hidegben leszel, csak annyi időre, amíg elmész hozzá, azt meg ki lehet bírni...
És szóltál neki legalább, hogy nem mész?
Vagy akkor mért nem kérted meg, hogy inkább ő menjen el hozzád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!