Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket zavarna, ha a barátnőtök néha a legjobb fiúbarátjánál aludna?
Figyelt kérdés
2016. jan. 2. 21:50
21/27 anonim válasza:
ha a legjobb barát meleg,van nője,illetve a barátnő 100%-ig meg bizható,én is ott aludhatok akkor nem.
22/27 anonim válasza:
Én teljes mértékbe ellene lennék, mert mien dolog ez hogy van pasia és más fiunál alszik? Mellesleg egy fiu barát akkor is fiu barát ha beteszi.
23/27 anonim válasza:
Kitenném a szűrét,neredjen a legjobb fiúbarátjához. Ne nézzen madárnak.
24/27 anonim válasza:
ha köztük alhatok én is akkor nem zavarna.
25/27 TomilyJohnson válasza:
Kizárt dolog, azért legyünk már tekintettel a párunkra, amúgy meg minden srácnak csak egy dolgon jár az esze.
26/27 Menyus20 válasza:
Igen nagyon. Asszem utána elfelejhetne egy életre...
27/27 anonim válasza:
Hat nekem a baratnom nem csinalna ilyet, mert tudná, hogy nem lenne szép de amugymeg zavarna egy kicsit. Amugy hány éves vagy és hány éve jártok??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!