Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megérné vele összejönni?
Ezt sose szeretnem, hogy velem megtortetjen, mert nagyon nehez, merlegelj szerelem vagy a baratnod?
Bocsi az ekezetekert.
Ugye itt sokféle tényezőt nem ismerünk de amit én ebből a hepyzetből látok az az hogy talan(!) nem ártana leülni a barátnőddel beszélni. Ez roppant emberfüggő, mert míg én például ha az egyik barátom elmondaná hogy szerelmes abba akit én a világon a legjobban szeretek én akkor is örülnék neki és bátorítanám. De sajnos vannak féltékenyebb típusu emberek. Meghát ha legjobb barátnők vagytok akkor azért kétlem hogy emiatt felszakadnátok. Szeribtem talan az lehetne a legjobb ha megbeszéled vele hogy akkor most ki hogy érez és milyen irányba tovább, az emberek értékelik az őszinteséget ilyenkor. Inkább most rendezzétek a dolgokat mint majd később. A sráchoz pedig azt hogy próbáld meg(ez persze változhat a baratnős beszélgetés függvényében) maximum azt mondja hogy mégsem. A lényeg az hogy neked kell eldöntened és mérlegelned a dolgokat mert én és a kedves kollegák itt nem tudnak helyetted dönteni :)
Sok szerencsét a jövőre nézve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!