Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj?

Figyelt kérdés
2016. jan. 2. 21:28
 1/8 anonim válasza:
Öhm. Nem akartad részletezni egy kicsit? :D
2016. jan. 2. 21:29
 2/8 A kérdező kommentje:
A barátnőmmel 2hete vagyunk együtt, de már hónapok óta ismerjük egymást.Lehetek akár otthon, vagy akár kollégiumban ritkán találkozunk kb heti 1x(a koli miatt -60km távolság van kettőnk között).Én többször szeretném látni és mindig úgy csinálom a dolgaim hogy tudjunk találkozni, de neki mindig van valami,pl: volt egy kisebb osztály találkozónk amit lemondtam hogy együtt lehessünk, de ha neki van ilyen akkor nem mondja le pl azt hogy találkozzon a barátnőivel,ott alszik egy barátnőjénél így nem tudunk találkozni, egyszóval mindig van kifogás, sőt sokszor már nevetséges kifogásai vannak, de azt mondja mindig egy héten 1x mindig találkozunk.Amikor nagy nehezen találkozunk akkor érzem hogy szeret, és ki is mutatja ezt.Szerintetek túl sokat akarok hogy heti 2x,3x láthassam?
 3/8 A kérdező kommentje:
Még átolvastam.:D
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát ez vicces, nálunk pont az volt, h az exem volt kolis, heti 1x-2x láthattam, nem tudtuk máshogy megoldani, de még írni is alig írt, mert a haberokkal bandázott 2-3 órákat Naponta, de már meg se lepett. És nem, veled nincs baj, lehet túlreagálod egy icipicit, de ha nem változik, akkor ez már nem felfelé vezető úton haladó kapcsolatok egyike már... Beszélj vele, hátha észreveszi magát...
2016. jan. 2. 21:42
 5/8 A kérdező kommentje:
Mesélek még Ő mondta hogy találkozzunk szombaton mert neki az a legjobb, hát ebből az lett hogy szombaton sokáig aludt és a találkozásból nem lett semmi, mondta utána hogy jol van akkor vasárnap találkozunk, na vasárnap ugye otthon voltam feljöttem vonattal és mielőtt találkoztunk volna rámírt hogy nem tud jönni mert takarítania kell, PONT akkor.
2016. jan. 2. 21:47
 6/8 anonim válasza:

Nem veled van a baj! Egy kapcsolatban kell az hogy találkozzatok. Egy virtuális kapcsolat nem kapcsolat. Egyáltalán nem akarsz ezzel sokat.

Mondd meg neki őszintén hogy ez neked nem esik jól és szeretnél vele többet találkozni. Ezt persze élőben mondd el! Sok sikert! :D

2016. jan. 2. 21:47
 7/8 Stark2000 ***** válasza:
Én kevesellem a heti 1 találkozást. Bár jóó, egyén függő, ki mennyit igényel, de nálam az a 1-2 naponta 1-2x összefutunk pár órára, az úgy jó. Ha van alkalmunk több napot is rászánni a másikra, az meg a legjobb. Eddig csak egyszer nem találkoztam 1 hétig barátnőmmel, de akkor eléggé komor kedvű voltam. És nézzetek betegnek, de én azóta kölcsön kértem tőle az egyik pulóverét, hogy legalább az illatát folyton érezhessem... :D
2016. jan. 2. 21:49
 8/8 anonim válasza:

Most olvastam el amit írtál. Ebből az jön le hogy nem akar veled találkozni.

Esetleg ha úgy érzed kerdezz rá hogy ő ezt a kapcsolatot hogy képzeli el. Mármint neki heti 1× elég ha találkozik veled.

2016. jan. 2. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!