Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nem akar velem aludni. Miért?
Nem arról van szó, hogy nem szeret. Lehet, hogy még fél tőle, vagy csak nem érzi magát rá készen. De más is állhat a dolog mögött, emiatt viszont nem aggódnék.. bár ha volt már szex akkor ez így elég furcsa (nekem).
És bár nem erről szólt a kérdés, de azért ennyi idősen én annyira nem támogatom a szexet, de ez saját vélemény. :)
Megengednék a szülei?
Talán horkol. Folyik a nyála. Gyűrött reggel. Nem akarja, hogy úgy lásd.
Vagy megbánta a szexet, mert túl korai volt.
Mert horkolsz mint az állatok, büdös a szád, nyálad, lábad, sok helyet foglalsz az ágyban, éjszaka sokat mozgolódsz/ motyogsz, kicsi az ágyad/ ágya.
Egyszerűen szar veled aludni mert van viszonyítási alapja, s te még a közelében sem vagy az előző KanMajmához!
Ez ilyen egyszerű. Szerintem gyorsabb, okosabb és ha valós választ vársz akkor őt kérdezd meg, akár sorold fel a negatív okokat amiket leírtam, és már beljebb vagy/ -tok.
De gagyi pasi vagy,... én nem csodálkozom, hogy nem akar veled aludni még egy iylen dolog megfejtéséhez is az internetet használod, teljesen életképtelen vagy. :)
Csodálkoznék ha a hóba beletudnál verni egy szöget nappal!
Az utálkozóknak üzenném, hogy még mindig együtt vagyunk, lassan 3 éve. És már nincs probléma az együtt alvással, csupán csak korainak tartotta a szüleivel egyetemben.
Illetve nem rontottam el az életét, pontosan tudjuk mindketten, hogy mi a talán közös utunk az életben. És mindezt követjük is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!