Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátnőm nem akar velem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem akar velem aludni. Miért?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, õ 14. Egy éve vagyunk együtt, szex is volt már, de nem akar velem aludni. Mit tegyek? Miért van ez? Nem szeret?
2015. dec. 24. 21:56
 1/10 Stark2000 ***** válasza:
100%

Nem arról van szó, hogy nem szeret. Lehet, hogy még fél tőle, vagy csak nem érzi magát rá készen. De más is állhat a dolog mögött, emiatt viszont nem aggódnék.. bár ha volt már szex akkor ez így elég furcsa (nekem).

És bár nem erről szólt a kérdés, de azért ennyi idősen én annyira nem támogatom a szexet, de ez saját vélemény. :)

2015. dec. 24. 22:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
lehet nem is igazán akart ennyi idősen szexet azért nem alszik veled. lehet nem akarja egy ideig.
2015. dec. 24. 22:12
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
14 évesen, ha rendes és nornális, akkor nem véletlen, hogy nem akar veled aludni, és hogy nem akar szexet. Ilyen korban nem is kell. Az meg hogy már egyszer megtörtént, nem feltétlenül a legjobb dolog, és nem hiszem hogy ezt a "hibát"(végülis ilyen korban csinálni igencsak nagy hiba) meg akarná ismételni. Pontozzatok nyugodtan le, de szerintem igenis nagy baklövés ezt tenni
2015. dec. 24. 22:20
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Megengednék a szülei?

Talán horkol. Folyik a nyála. Gyűrött reggel. Nem akarja, hogy úgy lásd.

Vagy megbánta a szexet, mert túl korai volt.

2015. dec. 24. 22:36
 5/10 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem ennyi idősen még nem kéne erőltetni ezt a dolgot, biztos, hogy én sem mennék bele, 15 évesen sem. Szerintem az első együttlét amúgyis túl korán történt meg. Ilyen korban szerintem még senki nincs felkészülve rá, bárhogy is gondolja. Kb. 2 évet még nyugodtan várhattatok volna vele/várhatnátok.
2015. dec. 24. 23:01
 6/10 El Greco ***** válasza:
Én is csak az előzőkkel értek egyet. Lehet, korai ez még.
2015. dec. 25. 00:45
 7/10 anonim ***** válasza:
30%
én 18 évesen vesztettem el. 14 évesen még gyerek.Éretlen.Nagyon nagy hiba volt megrontanod szegény kislányt.Szülei ha megtudják mit fognak hozzá szólni?Tönkretetted a lány életét.Mit fog mondani a leendő gyermekeinek? 14 évesen ő már szexelt.A gyerekei is az ő példáját fogják követni....Tönkre tetted szegény gyereket!
2015. dec. 25. 19:01
 8/10 anonim ***** válasza:

Mert horkolsz mint az állatok, büdös a szád, nyálad, lábad, sok helyet foglalsz az ágyban, éjszaka sokat mozgolódsz/ motyogsz, kicsi az ágyad/ ágya.

Egyszerűen szar veled aludni mert van viszonyítási alapja, s te még a közelében sem vagy az előző KanMajmához!

Ez ilyen egyszerű. Szerintem gyorsabb, okosabb és ha valós választ vársz akkor őt kérdezd meg, akár sorold fel a negatív okokat amiket leírtam, és már beljebb vagy/ -tok.

De gagyi pasi vagy,... én nem csodálkozom, hogy nem akar veled aludni még egy iylen dolog megfejtéséhez is az internetet használod, teljesen életképtelen vagy. :)

Csodálkoznék ha a hóba beletudnál verni egy szöget nappal!

2017. okt. 10. 17:29
 9/10 A kérdező kommentje:

Az utálkozóknak üzenném, hogy még mindig együtt vagyunk, lassan 3 éve. És már nincs probléma az együtt alvással, csupán csak korainak tartotta a szüleivel egyetemben.

Illetve nem rontottam el az életét, pontosan tudjuk mindketten, hogy mi a talán közös utunk az életben. És mindezt követjük is.

2017. okt. 20. 21:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha domináns leszel intelligensen akkor minden nőt megkaphatsz s addig bitorlod majd őket ameddig akarod.
2017. okt. 28. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!