Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnatok tanacsot?

Figyelt kérdés
Szoval mar 2 eve tetszet egy fiu , mas varosbol van (20-25km van koztunk ) es vegre ossze jottunk ,csak nekem ithon csaladi problemaim vannak es ezert ugymond ``titokban`` kellet tartsam ithon , a fiut ezt nm zavarta sok mindent megtett ertem , csak tudjatok milyen az amikor nagyon szerelmes az ember , hibatlannak lassa , szoval mindig nagyon rendesnek adta ki magat , pedig 2szinu es sok lany ``baratja``van ,en felneztem ra mert masnak adta ki magat amilyenek szeretem volna hogy legyen , de ezt most 2honap utan bevalotta hogy tobb mint 50 % hazugsag volt amiket allitott magarol mert ugymond ki kenyszeritettem belole hogy valja be ..es most nagyot csalodtam mivel igazabol egy 2szinu hazudos ,erzektelen szemely , mindig igerte hogy megvaltozik csak ugyan azokat a hibakat koveti el (pl.mas lanyokkal log , meg tarsalog..ha az egyikre azt mondta hogy prostitualt , egy ido utan vissza szivja), de attol meg szeret engem csak nem torodik ugy velem mint ahogy kene(mondjuk nkm nem engedi ithon hogy baratom legyen igy nehebb is talizni ) , szoval most mit tegyek adjak neki idot valtozni vagy szakitsak ? egyre jobban roszabodik nem hogy javuljon
2015. dec. 31. 12:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Dobd ki, mint macskát sz.rni. Az ilyenekkel nem nagyon lehet mit kezdeni. Csak akkor változna meg, ha nagyon szeretne, de úgy látszik, annyira még sem szeret.
2015. dec. 31. 12:45
 2/3 anonim ***** válasza:

szerintem szakíts vele ebből jó nem lesz

hány évesek vagytok?

2015. dec. 31. 12:49
 3/3 A kérdező kommentje:
en 16 o pedig 17
2016. febr. 13. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!