Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon szamit az a 4 ev?
Figyelt kérdés
12 napja beszelgetek egy 17 eves sraccal...ugy volt a varosban tobbszor is osszetalalkoztunk aztan tenyleg veletlenul megtalaltam ot facen pedig nem is kerestem es amikor bejeloltem o ugye vissza jelolt es ram irt hogy nem engem latott e en meg mondtam hogy igen azota nagyon sokat beszelgetunk volt mar szivecskeket is irtunk meg minden meg irta hogy imad meg en is irtam de sajnos az unnepek miatt meg nem tudtunk randizni...viszont egyik nap megkerdezte hogy en hany eves koromban veszitenem el...en meg mondtam neki aztan meg beszelgettunk errol egy kicsit es elkezdte hogy o csak akk csinalna ha en is akarom stb...mert ugye o mar nem...ha holnap szilveszterkor osszetalalkozunk mire szamitsak(megcsokol vagy csak koszon)? Csak mert mar tobbszor is irta hogy kar hogy csak irunk stb...es ugye szilveszterkor inni fognak tehat egy kicsit felek hogy mi lesz ha osszetalalkozom veluk mivel en is varosban leszek a baratnoimmel meg o is a barataival...amugy en 13 eves vagyok.2015. dec. 30. 22:46
1/11 anonim válasza:
meg akar dugni. Itt a vége a történetnek.
2/11 A kérdező kommentje:
Ja de amugy azt kihagytam bar nem biztos hogy szamit hogy februarban leszek 14 eves o meg majusban 18
2015. dec. 30. 22:49
3/11 anonim válasza:
Szerintem vigyázz vele... Ne add oda neki magad, mert megront, és utána otthagy. Az alapján, amit írtál elég egyértelmű, hogy nem szerelmes. Sajnálom, de szerintem ki akar használni... :/
4/11 anonim válasza:
Nem is jartok meg semmi, szex a tema?
Nem semmi.. Azt meg nem mondta, hogy fizetne is érte?
Pl kapsz egy szendvicset ha lecummantod
Komolyan mondom..
Gondold at a dolgot parszor..
Szia
5/11 A kérdező kommentje:
Koszi a normalis valaszokat...de en biztos hogy nem fogok vele lefekudni 14 evesen meg eleve megcsak 1 hete jo mar majdnem 2 hete ismerem de lehet hogx tenyleg csak kihasznal...
2015. dec. 30. 23:09
6/11 anonim válasza:
Lehet? Inkabb biztos.
Most komolyan, szexpartner kell neked vagy egy fiu akivel lehet normalis párkapcsolatod?
Mert akirol irtal az mindenkepp az elso. Te dontesz.
7/11 A kérdező kommentje:
De mert lenne az? Azert mert valahogy szoba kerult a tema...?
2015. dec. 30. 23:30
8/11 anonim válasza:
Nem.. De mindegy, hiaba probalunk segiteni, ha bemeseled magadnak
9/11 A kérdező kommentje:
Nem meselem be magamnak csak probalom megerteni...
2015. dec. 30. 23:41
10/11 anonim válasza:
Figyelj, egyáltalán nem lehetünk biztosak semmiben. Lehet csak bénán írtad le az eseményeket(Bocsi:D), randizz vele nyilvános helyen(nem tudhatod mire képes, ha esetleg mégsem jó szándékú) és meglátod mennyire sürgeti a dolgokat(csók, tapi stb.) vagy hagyja hogy te diktáld a tempót. Ha gondosan odafigyelve csinálod nem lehet baj, de tényleg FIGYELJ ODA HOGY NE ESS BELE, jabaslom most szabj egy határt hogy hány éves korodban/milyen hosszú kapcsolat után akarod elveszíteni.(amikor már nem éreznéd úgy hogy megbántad). És ezt ha kell tetováltasd a kezedre, de TILOS MEGSZEGNED mert lehet hogy akkor csak a szerelem vaksága/hormonok vezérelnek. Sok sikert, írd meg mi volt:)(lány vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!