Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek számít, hogy milyen egy srácnak a zenei ízlése?
Figyelt kérdés
Anno. olvastam olyat, hogy nem számít a zenei ízlés, meg hogy milyen cipőt viselünk, csak mi tulajdonítunk neki jelentőséget, de azért kíváncsi vagyok, hogy ez itt Magyarországon mennyire állja meg a helyét :D2015. nov. 21. 13:07
1/4 anonim válasza:
Szerintem igazabol nem szamit...:D Nem kell feltetlenul ugyan olyannak lennie. Sot ha kulonbozik a zenei izlesetek meg uj zeneket is tudtok mutatni egymasnak. Amugy is ha bejossz egy lanynak akkor az nem a zenei izlesed miatt lesz:D
2/4 anonim válasza:
Nekem talán egy kicsit. Ha valakivel beszèlgetek mindig megkérdezem hogy milyen zenèt hallgat. Ha olyasmit amit èn akkor jobban el tudok vele beszèlgetni, ha meg nem akkor beszèlek vele màsról. De ha bejön akkor nem számìt hogy mit szetet amìg nem tolja az orrom alà.
3/4 anonim válasza:
Jo, ha azonos a zenei izlesunk, de az sem baj, ha nem. Viszont tobb kozos program lehet, ha hasonlo pl. koncertek.
4/4 anonim válasza:
Előny ha hozzám hasonlót hallgat(metál), de nem ez a legfontosabb egy kapcsolatban. :D A gondolkodásnak kell megegyezni minél jobban, meg a jövőképet kell összhangba hozni. 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!