Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek mit kelene mondano...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit kelene mondanom neki?

Figyelt kérdés

Hat nem is tudom hol kezdjem .

Az a lenyeg hogy a baratnommel nagyon szerencsetlen helyzetbe kerultunk ossze.

Most johetnek a negativ komentek meg minden de sry hogy elek...

Netkapcsba elunk mert messze lakunk egymastol ( de beszeltunk skypen . Hivtam is fel . Kb fel hetente orakat beszelunk meg fbn is 0-24 be ) . En mohacsi vagyok o meg kecskemeti . En 15 o 13 . Es januar elejen egy iskola napon elmegyek hozza ( o is tudja . Bele is egyezett ) mert mar nem birjuk ezt h nem latjuk egymast es mar szeretnenk egymast nagyon . Es az anyujanak is bemutat . Az anya anyit tud rolam h vagyok es mar lata egyszer az fb adatlapomat . Es az anya aztszeretne ha a baratnomnek kozepiskolaba legyen parkapcsolata es a kerdesem az az lene hogy mit mondjak az anyjanak hogy megengedje ezt a kapcsolatot ? Hogy mutatkozak be? Mit mondjak?

Sry az ekezetekert csak sietek/siettem.

Johetnek a negativ comentek ...

Minden epitojelegu komentet elfogadok . Minden "eszjarast"/ gondolatot

2015. dec. 27. 13:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyértelműen az anyának az a baja hogy még túl fiatal. Te annyit tehetsz hogy megmutatod a muternak hogy nem fogod megbántani a lányt. A lány meg próbáljon éretnek mutatkozni az annya előtt. Ha oda mész, légy normális,szerethető és emelett kisfius de csak egy határig (nehogy azt higgye a nő hogy csak le akarsz feküdni a lányával) és az anya előtt ne csokolozzatok.
2015. dec. 27. 14:34
 2/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt :)
2015. dec. 27. 15:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Ne faljátok egymást előtte. Legyél kedves, és segítőkész, és vigyél neki virágot. A CSAJNAK NE? CSAK AZ ANYJÁNAK. Legyél jóarc, de ne seg gnyaló. És ne tűnjetek el ketten túl hsszan a szeme elől. A lényeg h nagyon be kell vágódni nála. És a faterral is spanolni kell ha van. Ha teheted segíts az anyjának. Kérdezd meg h segíthetsz e elpakolni mosogatni, vagy éppen felszolgálni a kaját, ha kajáltok. Segítőkész, kedves, jó arc, humoros. Hajrá bro :)
2015. dec. 27. 15:59
 4/7 A kérdező kommentje:

Koszi neked is :)

Oke meglesz :D

2015. dec. 27. 17:35
 5/7 anonim válasza:

Legyél kedves a Lánnyal és az anyukájával egyaránt. Próbálj meg minél többet beszélni az anyukájával,fejezd ki mennyire szereted a lányát, persze határokon belül nehogy azt higyje hogy túl rámenős vagy, és ne játszd meg magad nagyon,mert az is kibukik. Ne csókolózzatok ugy előtte hogy majd lenyelitek egymást,de szerintem az ölelés belefér,mert azzal tisztelet is mutatsz ki a lány iránt. Én is hasonló cipőben jártam kB.13évesen,de miután megismerték és megbíztak benne a szülők előtti puszi vsgy csok is engedve volt,persze nem provokatív módon,tekintettel a kishúgomra.

Csak ügyesen :) Remélem tudtam segíteni ;

2015. dec. 29. 13:14
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen . Koszonom^^
2015. dec. 29. 22:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Ahogy előttem is mondták: legyél kedves, figyelmes, humoros az anyukájával, ne faljátok egymást, max puszi, ne mondj semmit ami rossz fényt vethet rád (pl.cigi, minden hétvégén buli a haverokkal, stb )
2015. dec. 30. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!