Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kelene mondanom neki?
Hat nem is tudom hol kezdjem .
Az a lenyeg hogy a baratnommel nagyon szerencsetlen helyzetbe kerultunk ossze.
Most johetnek a negativ komentek meg minden de sry hogy elek...
Netkapcsba elunk mert messze lakunk egymastol ( de beszeltunk skypen . Hivtam is fel . Kb fel hetente orakat beszelunk meg fbn is 0-24 be ) . En mohacsi vagyok o meg kecskemeti . En 15 o 13 . Es januar elejen egy iskola napon elmegyek hozza ( o is tudja . Bele is egyezett ) mert mar nem birjuk ezt h nem latjuk egymast es mar szeretnenk egymast nagyon . Es az anyujanak is bemutat . Az anya anyit tud rolam h vagyok es mar lata egyszer az fb adatlapomat . Es az anya aztszeretne ha a baratnomnek kozepiskolaba legyen parkapcsolata es a kerdesem az az lene hogy mit mondjak az anyjanak hogy megengedje ezt a kapcsolatot ? Hogy mutatkozak be? Mit mondjak?
Sry az ekezetekert csak sietek/siettem.
Johetnek a negativ comentek ...
Minden epitojelegu komentet elfogadok . Minden "eszjarast"/ gondolatot
Koszi neked is :)
Oke meglesz :D
Legyél kedves a Lánnyal és az anyukájával egyaránt. Próbálj meg minél többet beszélni az anyukájával,fejezd ki mennyire szereted a lányát, persze határokon belül nehogy azt higyje hogy túl rámenős vagy, és ne játszd meg magad nagyon,mert az is kibukik. Ne csókolózzatok ugy előtte hogy majd lenyelitek egymást,de szerintem az ölelés belefér,mert azzal tisztelet is mutatsz ki a lány iránt. Én is hasonló cipőben jártam kB.13évesen,de miután megismerték és megbíztak benne a szülők előtti puszi vsgy csok is engedve volt,persze nem provokatív módon,tekintettel a kishúgomra.
Csak ügyesen :) Remélem tudtam segíteni ;
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!