Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Elmondjam a barátomnak, vagy ne?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a barátomnak, vagy ne?

Figyelt kérdés

2015. dec. 23. 19:42
1 2
 11/15 Káldi József válasza:
Sok baromság vált szólásmondássá pl ez is : "KVrvából lesz a legjobb feleség!" Kíváncsi lenék hányan erősítik ezt meg ha tudomásuk van párjuk eredeti foglalkozásáról ?
2015. dec. 28. 23:21
 12/15 anonim válasza:
Hidd el, van olyan aki meg gyereket is vallal tole! ;)
2015. dec. 29. 12:18
 13/15 Annie94 válasza:
Mondd el neki. Valószínűleg szakítani fog veled, de nem szabad magadban rejtegetned. Egyrészt mert félni fogsz, hogy mikor tudja meg mástól, és az jobb sokkal, ha nem más szájából hallja vissza a történetet. Másrészt a lelkiismereted már így is mardos, ha feltetted ezt a kérdést, de minél tovább tartod magadban ez annál rosszabb lesz. Magyarázkodni ne kezdj el, semmi értelme, csak ha tényleg hallani akarja. Ez az én tanácsom...
2015. dec. 30. 23:23
 14/15 anonim válasza:
Kár h.nem Írod mennyi idős vagy, ill.a barátod. Ugyanis itt rendkív érett felnőtt válaszokat kaptál. Ugyanakkor sajnos a mai fiatalokban már nem ismerik az igaz szerelmet, a becsületet! Azt is el tudom képzelni, h.azt a választ kapod - én is téged- ;(
2015. dec. 31. 08:34
 15/15 anonim ***** válasza:

Mindenki botolhat, de benne van egy versikében az igazság!

Kutyából nem lesz szalonna,

K*rvából meg primadonna.

K*rvából nem lesz apáca,

Ló*aszból meg sétapálca.

Ne is haragudjatok a szilveszteri véleményért de..

Bort iszik a magyar, nem pediglen vizet.

Lánynak menyecskének kemény f(antáziáv)sszal fizet.

..akkor meg miért csak a lányokat mondjuk el mindennek ha egyszer megbotlanak..

Viszont ha megtörténik a dolog és valamikor később a párjáról is kiderül valami hasonló, akkor őt sem szabad más mércével megítélni!

Találkoztam már többször olyan családokkal akik "nyitott kapcsolatban" éltek. Mindegyik félnek volt egy szabadnapja amiről nem kellett beszélnie hol járt akkor. Ennek minden általam ismert alkalommal szakítás/válás lett a vége.

Ha valakinek nem fontos a jelenlegi kapcsolata csak az ugorjon bele ilyesmibe, mert hamar vége szakadhat a látszólagos biztonságnak ha valamelyik oldalon meginog a bizalom.

2015. dec. 31. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!