Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam előre a barátomnak, hogy tuti meg fogok hízni az egyetemen?
Figyelt kérdés
Nem lesz időm mozogni járni és hiába igyekszem majd odafigyelni az evésre, nem tudok folyton csirkét salátával enni, a stresszes időszakokban lecsúszik a csoki meg a tészta. Most is duci vagyok, ő szeret így, de ott félek, hogy meg fogok jobban hízni. Mondjam el neki előre, vagy mit tegyek?2015. aug. 13. 12:51
1/6 anonim válasza:
Hát figyi, en ket diploma utan jobban nezek ki mint kozepiskolaban. Parom orvosira jar es ő is jól nez ki. Nincs ez előre boritekolva. Mi mind a ketten sportoltunk/ sportolunk.Csak is hozza allas kerdese. Arra van időd amire időt akarsz szánni..a tobbi meg kifogas..
2/6 A kérdező kommentje:
1: igen, csak én nagyon hízékony vagyok. Ha nincs meg a heti 4 edzés és az 1300-1400 kcal étrend, elkezdek hízni. Tudom, hogy "arra van idő, amire szeretnénk", de inkább a barátomat hanyagoljam, a tanulást, vagy az alvást?
2015. aug. 13. 13:10
3/6 anonim válasza:
mondhatod neki, hogy felfogsz szedni valamennyit, de utána le is adod...am meg lehet jobban fogsz neki tetszeni még kerekebben, sok lány volt itt aki értetlenül állt ez előtt, hogy a barátja azóta jobban kívánja...
22F
4/6 anonim válasza:
Még el sem kezdődött az egyetem, de te már kifogást keresel arra, hogy miért is fogod magad elhanyagolni. Ha tényleg ennyire hízékony vagy, ahogy állítod, akkor mondjuk vizsgáltasd ki magad (pl. pajzsmirigy alulműködés okozhat ilyet).
5/6 A kérdező kommentje:
4.:egyáltalán nem kifogásokat keresek, meg fogok mindent tenni annak az érdekében, hogy ne ez történjen, de muszáj a tényekkel szembenézni.
2015. aug. 13. 15:07
6/6 anonim válasza:
2 egyetemi szakot csinálok egyszerre (most tavasszal 55 kreditem volt felvéve) és mellette még edzek rendesen. Nekem a vékonysággal volt bajom és férfi vagyok, de idén tavasszal nagyon szépen feljöttem.
Ez amit te mondasz, egyszerűen nem lehet kifogás a súly felszedésére a szememben. Ne ba-.szd el az idődet más hülyeségekkel és akkor lesz időd rendesen enni és akár edzeni is.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!