Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miert nem kellek a baratomnak?
Bocsanata szoismetlesek miatt, telefonrol irtam es nem olvastam vissza.
meg annyit hogy elottem 2 baratnoje volt elvileg, ea elvileg lefekudt veluk, es 3 honaposak voltak kb. De errol nem szeret beszelni. A nevuket nagy nehezen elarulta mert kivancsi voltam:D
ő élvezi a szexet, akarja egyáltalán?
lehet, hogy valami pszichés dolog van a háttérben, vagy tényleg csak leszarja az egészet...
22F
Nem tudom, de dobd.
Lany letedre nem kene toleralnod, hogy a szeretkezeseket letudja par perc alatt, ami nala csak annyibol allhat, hogy beledverje, ami benne van.
Sztem ez meg fajdalmas is neked, semmit sem elvezhetsz rajta.
Az elojatek igen fontos lenne pedig. Amikor egy fiu alaposan vegigpuszilgatja egy lany minden apro porcikajat, amig a lany el nem lazul.
Uhh szegény tényleg nagyon szereted ezt a srácot hogy 2,5 év után elég neked a heti egy szex, amely így sem tart tovább 2 percnél...
Csak gondolkozz hosszú távra. Eltudod képzelni vele évtizedeken(!) át hogy mindig csak 2 perces "élvezetet" kapj?
Na ugye.
Ha partnered nem vevő arra hogy ez ellen tegyen valamit (mert igen lehet) akkor tégy magadnak egy szívességet és hagyd el őt,mert leírásod alapján nem csak a szexben nem egyeztek.
Minden nőnek kijár egy beleremegős hosszan tartó hüvely orgazmus ;)
Ha szereted a srácot, át kellene beszélnetek ezt a dolgot, de kb. olyan mélységben, mintha egy szexuálpszichológussal beszélgetne. Vannak módszerek, amivel lehetne segíteni a helyzeten, ilyenekről ír a Multiorgazmusos férfi c. könyv pl. de én a helyedben megpróbálkoznék a tantrikus vonallal is (gyertyák, lágy zene, füstölők).
Ha nem szereted annyira a srácot, hogy megérje a befektetett energiát, vagy Ő nem akar dolgozni az eredményért, akkor viszont hagyd.
Nincs önbizalmad, de azért felsoroltál magadtól annyi pozitív jelzőt, hogy tovább tartott elolvasni, mint ameddig bírja a pasid.
Hmm, érdekes.
Lehet, hogy pont ez a gond. Túl nagyok az igényeid, ő pedig emiatt folyton stresszel, és inkább a "fáradtságba" menekül a szex helyett.
Mellesleg, ha telefonról írok, akkor is figyelek a helyesírásra, szóismétlésre, szóval ez így elég érdekes.
Meg az e sok ikszdé... teljesen olyan, mintha éretlen lennél, és mindenen csak mosolyognál.
Ráadásul kiírod a kérdésed, és hogy neked milyen férfi kell, ha te már eldöntötted magadban, hogy mi kell, akkor miért vagy még vele? Akkor már rég nem számít a mi véleményünk, ez egy halott kapcsolat, mert elméletben már te is máshol jársz, túl a srácon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!