Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nagyon gáz vagyok ha néha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz vagyok ha néha beleszólok hogy a barátom kikkel barátkozzon és kiket jelöljön vissza pl facen?

Figyelt kérdés

Szerintem nem vagyok annyira féltékeny. Egy csomó csajt tudnék mondani a környezetemből aki nyugodtan jóba lehet a barátommal és nem zavar. De van egy kettő, akinek tényleg annyira ütnivaló feje van, hogy nem tudom elviselni hogy a barátom közelébe legyen. Vagy azt se bírom ha egy idegen csaj csak úgy bejelölgeti facen. Basszus ne jelölje be, kint van hogy kapcsolatba van, a profil kép is közös, minek jelölgeti, csak szálljon le róla szépen. És nem jelölök vissza soha egy pasinak csak úgy. Ez így normális nem? Vagy nagyon gáz lennék?

20/L

2015. dec. 22. 09:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Elég gáz.
2015. dec. 22. 09:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ez nagy hiba. nagy fiú, eltudja donteni mit akar. ha meg akar csalni,megteszi.ha nem, akkor bejölheti 1000 lány is,nem fogja. de így megtiltani neki nagyon gáz. tudok ilyet,aztán a pasinak lett egy másik fiókja,ahol "kièlte" magát, a csaj meg büszkèn feszített mellette,hogy az ő pasija nem beszèl más lányokkal. aha..

èn arra jottem rá, hogy ha nem tilos valami,nem is olyan èrdekes már.

szóval ne lepődj meg,hogyha pont más hatást ersz el ezzel.. vagy hogy megunja a parancsolgatást

2015. dec. 22. 09:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az a helyzet, hogy nagyon féltékeny vagy.:s Nem bízol a pasidban, és ez így egy idő után a kapcsolat rovására is mehet sajna. Kölcsönös bizalom az alapja minden kapcsolatnak. Ha látja rajtad, hogy nem tudsz megbízni benne, egy idő után meg fogja ezt unni. Nem az anyukája vagy, hogy megmondd neki kikkel barátkozhat, és kikkel nem. Személy szerint engem nagyon idegesítene, ha a barátnőm nem hagyna élni, jobban mondva megmondaná hogyan éljek. Te nem önmagáért szereted a srácot, mert akkor nem akarnád megváltoztatni ilyen téren sem, te azt a srácot szeretnéd, amilyenné változtatni akarod. Ez így nem egy normális kapcsolat.
2015. dec. 22. 09:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen, az. Ez a bizalom hiányára vall, ami pedig egy valamire való kapcsolathoz elengedhetetlen lenne.
2015. dec. 22. 09:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem azokkal a csajokkal van gond, akik bejelölik idegenként. Hanem a barátoddal, ha visszajelöli őket.

Szóval nem a csajokra kell haragudnod. Hanem a barátodra.

Szerintem gáz. Mert vagy a barátod is úgy gondolkodik, mint te és akkor nincsenek ilyen gondok. Vagy ha nem, akkor felesleges együtt lennetek.

2015. dec. 22. 10:00
 6/6 anonim ***** válasza:

EZT FEJEZD BE AZONNEL.

TE BETEG VAGY.

2015. dec. 22. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!