Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nem ír nekem a barátom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ír nekem a barátom?

Figyelt kérdés
Hetek óta állandóan beszélgettünk a suliban, tetszettünk egymásnak. Az utóbbi pár napban különösen sokat voltunk együtt, mindig átölelt és tömegben fogta a kezem hogy el ne veszítsük egymást. Utolsó napon hazakísért, végig kézen fogva sétáltunk, mindenki arról beszélt hogy együtt vagyunk. A házunk előtt búcsúzásnál megcsókolt és hosszan megölelt. A gond csak az, hogy ezután hazament, és semmit nem beszéltünk meg, azóta sem írt nekem és így abban sem lehetek biztos hogy egyátalán járunk e..nagyon kedves, visszafogott fiúról van szó. 16 évesek vagyunk. Szeretném tudni hogy most mi van, hogyan tovább, találkozunk e a téli szünetben, de nem szeretnék tolakodó lenni vagy teljesen rátelepedni..Ti mit gondoltok mit tegyek? Szerintetek miért nem írt nekem semmit?

2015. dec. 19. 20:37
 1/5 A kérdező kommentje:
Még pénteken a suliban kérdezte egyik barátnőm a fiútól, hogy össze fogunk e jönni aznap, mire azt felelte hogy valószínű igen.
2015. dec. 19. 20:39
 2/5 anonim ***** válasza:
ahhoz mit szólsz, ha tőle kérdezed meg, hogy most mivan :) ?
2015. dec. 19. 21:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Azért, mert valszeg bizonytalan. Én a helyében annak örülnék, ha te írnál nekem, hogy fussunk össze. Ha mindig csak ő jelentkezik, az rossz érzés, ezért kell neked hívnod. Tudasd vele, hogy kölcsönös.
2015. dec. 19. 21:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Itt a téli szünet, ö is szünetel. Majd jan közepén ujra feláll neki, akkor jöhetsz!
2015. dec. 19. 23:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Írj rá! A bizonytalanság elpusztít.
2015. dec. 20. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!