Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom miért nem tesz értem semmit?
16 évesek vagyunk, o az elso baratom es nemsokara 2 honapja leszunk egyutt. 4 honapjaba telt, hogy megszerezzen maganak es akkor meg, meg a kapcsolat elejen ereztem azt, hogy akar, de mostmar nem. Minden nap keresett, rengeteget beszelgettunk, de ma mar alig ...atvaltott ilyen sziamizu beszelgetesekke. Edzesre jar, tanul es persze a haverjaira is szan idot, de engem kifelejt az eletebol...Sohasem csinal szabadidot a napjaban ram, mindig csak akkor talalkozunk, ha epp raer vagy meg akkor sem. Egy suliba jarunk es a kolija is itt van az enyem mellett...igazan nem lenne nagy kunszt, ha neha atnezne es egyutt lennenk akar 5-10 percet...a suliban sem talalkozunk. Mar tobbszor mondtam neki es veszekedtunk emiatt, hogy nekem rossz az, hogy keveset talalkozunk, de o nem tett erte semmit mikozben en barmit megtettem azert, hogy neki jo legyen. Ugy erzem megunt...addig kellettem neki, mig kuzdenie kellett ertem. Nem szeretnek szakitani vele, mert szeretem, bar nem vagyok szerelmes es szerintem o is igy all velem. Csak azt szeretnem, hogy nojjon fel egy kicsit es vegye eszre, hogy en is itt vagyok. Gyerek o meg ezen a teren, es en pedig erettebb vagyok, de akkor sem tudom elhagyni.
Mit csinaljak?:( O az elso az eletemben es nem hiszem el, hogy ennyi lenne...egy kesz kinszenvedes
Szeretnek szerelmes lenni:(
Szerintem te nem szerelmes akarsz lenni, csak idegesít, hogy már nem vagy annyira fontos neki, mint pár hónapja. Ergo, nem érezteti azt vleed, hogy különleges vagy, te vagy a minden... Írtad, hogy nem vagy szerelmes, és hogy szeritned ő sem. Nos, úgy néz ki, kiderült, hogy ennyire kelelsz neki. Ahogy az is kiderült ,hogy neked talán több is kéne. Csakhogy! Ha ez az egész nem szerelemről szól, hanem csak összeálltatok, akkor nem épp te lhieged msot túl? Szeretnél szerelmes lenni? No de belé? Ha eddig nem kellett úgy, akkor elég hihetetlen, hogy a jövőben ez megforduljon.
Állításod szeritn érettebb vagy. Akkor miért nem beszéltétek meg? Nem veszekedni kell, hanem tisztázni, hogy ki mit akar.
Mert az nekem úgy tűnik, hogy számodra ő egy "első fiú, első játékszer", ideig-óráig kell, most még akarod, "szereted", aztán majd úgyis jön másik, de most idegesít, hogy hoppá, úgy néz ki ,nem én irányítok, és lecsúsztam a fontossági lista aljára, hmmm.
Gondodl át, mit akarsz: irányítani, és többet belemagyarázni a "kapcsolatotokba2, mint ami, cska azért, hogy fontosabb legyél, középpontba kerülj, meg mert ez az első, és kedveled, vagy tényleg kapcsolatot szeretnétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!