Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavarna ha egy csaj vagy akár a bárátnőtök magasabb lenne? 182cmrel az magasnak számítok? 13/L
Figyelt kérdés
Légyszi irjatok kort ha akartok akár magasságot is.2015. dec. 18. 14:34
11/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem túl magas. Az összes barátnőd téged fog irigyelni.
13/20 anonim válasza:
Mivel 196 cm vagyok, ezért zavarna ha magassarku nélkül magasabb lenne.. de amugy meg magassarkival lehet picit magasabb... a lényeg, hogy karcsú legyen...
15/20 Quegmire válasza:
175 vagyok 19 évesen :D engem nem zavarna pont szemben lennének a melleid :DDD
16/20 anonim válasza:
keress majd olyan srácot aki pl 188 :D
17/20 anonim válasza:
Nem zavarna,én 175 cm vagyok 13/f
18/20 anonim válasza:
Magasnak számítasz te is tudod, viszont szerintem iszonyat jól nézhetsz ki a magasságod és a hosszú combok miatt, biztos hogy rengeteg irigyed lehet a csajok között.
Engem nem zavarna ha magasabb barátnőm lenne, sőt imádnám a szitut 47/f
19/20 anonim válasza:
Én 173 vagyok 21éves engem nem zavarna ha lány magasabb nálam
20/20 anonim válasza:
Ha osztálytársad lennék, biztos szerelmes lennék beléd, és nem zavarna a pár centi :) Szóval ne zavartasd magad, inkább húzd ki magad büszkén. Magas karcsú lányként biztos sokaknak meg fog rajtad akadni a szeme; Téged ne zavarjon, ha a barátod esetleg kisebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!