Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok fiúk azzal a pasival akivel megcsalt a barátnőtök?
Figyelt kérdés
Azon vagyok hogy fogom magam, felkeresem és jól megverem, egyedül vagyok vagy nektek is volt ilyen az eszetekbe?2015. ápr. 6. 22:24
1/9 anonim válasza:
Semmit, ha nem etetem a kutyàt nem a szomszéd hibàja hogy ott zabàl
2/9 anonim válasza:
Nem tudom mások, hogy vannak vele, de nem a harmadik felet szoktam hibáztatni. Ha nem törődök valakivel, mást keres, ha alapból olyan a természete szintén mást keres. A különbség, hogy az előbbinél én vagyok a hibás, a másodikban már nem, mert senkinek nincs a fejére írva, hogy játszani fog velem.
3/9 anonim válasza:
Ez sokmindentől függ. Tudott e róla hogy van barátnőm, vagy sem. Vagy esetleg a barátnőm erőltette, vagy inkább a férfi. De valószínű inkább hálát mondanék, hogy megszabadított egy ribizlitől. Persze rosszul esik az embernek, talán kicsit megalázó, de legalább megadja az esélyt egy normális partner megtalálására.
4/9 anonim válasza:
Hat aki meg utana nekem pofazott h nem birtam rendesen meg b@..ni az exemet (akkori baratnomet) es azert lepett felre cserebe fel raktam net portalra a kozos szex videonkat amin tobbszor is lehetett latni h elelvezett :D + felkerestem a sracot es eltortem az allat szerencsere nem tettek fejlenetest xd (Ez volt a legdurvabb eset mert pofazott a srac) de volt olyan h a srac nem is tudta h a pasija vagyok a csajnak mert a csaj hajtott ra. Abban a szituban csak a csajtol szoktam meg kerdezni h jo erzes volt? Es ha flegmazik akkor megszivatom ha kell meg szegyenitem de ha oszinten elmondja mi gondja volt akkor egyetertek vele es legalabb o megtalalta akkor azt a szemelyt akit tenyleg igazabol szeret :)
5/9 anonim válasza:
Nem a harmadikat szoktam okolni az elba szott kapcsolataimért.
6/9 anonim válasza:
kicsikocsiját megitatná az éjszaka leple alatt egy kis chromoofaggal.
7/9 anonim válasza:
a csaj is hibás mert mindig kettőn áll a vásár
ennyi erővel a csajt is megverheted
szerintem lépj tovább, nem éri meg mondjuk büntető feljelentést a nyakadba venni egy ribizli és egy áruló miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!