Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Igaza van a barátomnak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Andus1795 kérdése:

Igaza van a barátomnak?

Figyelt kérdés
Nem enged el bulizni a barátom, pedig a 3 hónap alatt (ami óta együtt vagyunk) most mennék először. Mondtam is neki hogy csak a legjobb barátnőmmel, mert amióta vele vagyok őt is elhanyagoltam és csak pár órát szeretnék kérni, hogy kicsit kikapcsolódjak, meg a barátnőmmel jól érezzük magunkat. Azt is mondta hogy megbízik bennem, de mégse enged el...Az a baj hogy túl féltékeny, főleg így hogy távkapcsolatban élünk és csak hétvégente vagyunk együtt. Megértem őt is, mert én se örülnék ha nélkülem bulizna, de ő engem sehova se enged, barátnőkkel se mehetek 1 órára sétálni se, mert "annyira hiányzok neki" hogy csak vele legyek. De akármennyire is szeret, nem sajátíthat ki ennyire mert így nekem is rossz.. és kéri hogy inkább hozzá utazzak ma, és ne menjek holnap a bulira (úgy lett volna hogy ő jön, de sajnos nem tud) így azt hajtogatja hogy ilyen nehéz választanom közte és a buli közt? De nem erről van szó, hanem hogy eddig is 1 szabadságot kaptam, és most elég lett, csak egyszer hagy menjek el a barátnőimmel jól érezni magam. Ha meg a bulit lemondom, a barátnőmet bántom meg.. Mit tegyek? Kihagyjam a bulit és ma hozzá utazzak?
2015. dec. 18. 11:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

hát szerintem kérdező te is érzed,hogy ez így nem oké.

nem te tehetsz róla,hogy nincs más dolga mint otthon ülni és rád gondolni.te jól cselekedsz,attól mert van kapcsolatod, még nem áll meg az élet. az ember társas lény, természetes hogy a barátaiddal is szeretsz lenni. főleg,hogy vele alig találkozol.de ha minden nap találkoznátok is oké lenne,hogy barátnőzől.

de amúgy hány km-ről van szó? miért nem tud többet utazni hozzád? mert lehet az is a bizalom hiánya,hogy nem ismer még annyira.persze ez nem mentség arra amit csinál.

szóval ha fontos neked,akkor őszinte beszélgetés kell ide! és ha nem látja be,hogy ez rossz,akkor komolyan kár folytatni

2015. dec. 18. 12:53
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Igaz, én már elmúltam 40... de én is voltam kamasz, mégsem értem. Miért kell hozzá az engedélye? Nem az apád, nem vagy gyerek. Nem a gazdád, nem vagy a tulajdona...

Sose tudtam volna együtt lenni olyannal, aki ilyesmiben korlátoz!

A férjemmel 22 éve vagyunk együtt, és időnként vannak külön programjaink. Tudjuk, hol a másik, tudjuk, mikor jön haza, de eszembe nem jutna ehhez engedélyt kérni, ahogy én is dobnék egy laza hátast, ha megkérdezné, elengedem-e ide, vagy oda... :D

2015. dec. 18. 12:56
 13/16 anonim ***** válasza:

Neked nem pasid van, hanem pótapukád, aki érzelmileg megvan 8 éves..:D

A srác nem lehet ennyire önző.. Most jön a szünet, biztos hogy nagyon sokat együtt lehettek majd..

2015. dec. 18. 13:35
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem a kisfiad, hogy mindig ott legyél mellette és pátyolgasd, amikor ő épp nem tud mit kezdeni magával..:D Egy normális csávó nem ragaszkodik ennyire a nőjéhez, ez épp fordítva szokott lenni.(ettől függetlenül hiányozhat neki, meg szeretheti is, de nem így kéne kifejezni) A nők szoktak ragaszkodni a csávóhoz.:D A barátod még egy kisfiú, aki anyai törődésre vágyik, nem barátnőre..:D Legalábbis fogalma sincs hogyan kéne működnie egy kapcsolatnak.. Az ilyen kapcsolatokban szokott az lenni, hogy a nő hordja a nadrágot, a csávó meg a szoknyát..
2015. dec. 18. 13:41
 15/16 A kérdező kommentje:
Igen én is ezt mondtam neki, hogy most 2 hétig együtt leszünk és előtte szeretnék csak kicsit elmenni szórakozni. Amúgy én vagyok neki az első kapcsolata, és ezért nem megy még neki úgy gondolkoznia ahogy kéne, de anyukája is mondja neki hogy így "megfojt" a szeretetével. Tudom hogy nagyon szeret és azért csinálja, de mégse kéne ennyire "bezárjon".
2015. dec. 18. 14:06
 16/16 anonim ***** válasza:
Nincs igaza. A barataid fontosak.. Ha szetmentek a csavoval, ok maradnak melletted peldaul. Es ez a kisajatitosdi is hulyeseg, bizzon mar benned kicsit ha nincs oka feltekenynek lenni... Uh kerdezd meg h ennyire nem bizik-e benned, es hogy megerti-e h vannak baratnoid. 15/L
2015. dec. 18. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!