Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még mindig divatban vannak a 30 kilós páwa-gyerekek?
Figyelt kérdés
Ecsetfej, lányos szemöldök, csámpás vékony láb 660 lájk még mindig nem ment ki a divatból? Még mindig bejönnek ezek a barmok a nőstény barmoknak?2015. dec. 17. 17:42
11/20 anonim válasza:
Az azért egy kicst mégiscsak más nem?
Az jobb látvány! Legalábbis nekem jobb!
12/20 anonim válasza:
# 11: Az illető személyiségéről viszont ugyanazt árulja el, akár fiú, akár lány.
13/20 anonim válasza:
Mit csináltok?
Mért pontoztátok fel ennyire az első válaszolót? Hogy van ez hogy ő mindenkitől zöld kezeket kap mindenhól? Szinte nem is írt semmit csak hogy neki ez nem tetszik erre 100%-ban hasznosnak tűnik. Magyarázzátok meg hogy megértsem hogy most akkor hogy van ez!
Amúgy nekem nincs semmi bajom vele én is zöld kezet nyomtam csak ezt most valahogy nem értem.
14/20 anonim válasza:
Én őt ismerem és full aranyos és ezért kapott, valamint azért, mert egyetértenek vele sokan. Nem írt bonyolultat, de igaza van, sokan úgy gondolják. Ennyi! :P
15/20 anonim válasza:
De jó neked, hogy ismered. Én csak szeretném, de nem lehet. És honnan ismered?
16/20 anonim válasza:
Ha benne van a nevedben hogy lady, vagy utal rá hogy lány vagy, akkor a kanos emberkéktől itt már jönnek a zöld kezek, attól függetlenül hogy mit írtál. Csinálj egy accountot hogy Tigrislány1996 aztán kommentelj véletlenszerű dolgokat itt, nagyobb lesz a hasznos válasz százalékod mint a mostani felhasználódon, azt garantálom.
17/20 anonim válasza:
Azért vannak kivételek,én pl nem azért hordok "ülepes",szűk nadrágot mert az a trendi meg a swagyolo józsinak is olyan van,hanem mert a szűk fazon áll jól nekem(vékony alkat vagyok),az ülepes meg szimplán tetszik,de olyat mondjuk sosem veszek fel amit sokan hogy látványosan kisebb méret az indokoltnál (egészségtelen is ilyenben járni),csak amit eleve így terveznek.. nekem ez a stílus jön be,de ettől még nem vagyok páwa...
18/20 anonim válasza:
Nem lehet? :D Ő írt rám, aztán valahogy szóba elegyedtünk. De eltértünk a tárgytól. :D
19/20 Egyenes út válasza:
Én 80 kiló vagyok és páwa.Nem értem hogy mi a bajotok a páwákkal.
20/20 anonim válasza:
Ha azt csinálják a lányok is az nem épp elég baj? Amúgy én engem nem nagyon érdekel ez a dolog. De eddig a rózsaszínt Lányok/nők VAGY b*zik hordták most már a páwák is meg még pár ilyen dolog (és ezek után csodálkoznak ha b*zinak nézek egy ilyent)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!