Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kozeledjek vagy ne?
Figyelt kérdés
Kb 2 hete lett vege kozel 2eves kapcsolatomnak... Szakitas utani hetvegen megkeresett egy regi kedves fiu ismerosom. Azota beszelgetunk minden nap, neha ossze is futunk mert a sulink kozel van egymashoz. Multkor egy ilyen osszefutos alkalommal kiszurtam a tarsasagabol egy nagyon szimpatikus sracot. Felek, hogy tul korai lenne kozelednem, viszont tenyleg tetszik nekem... Sokszor eszemben van még a volt baratom, de ha meg is keresne, akkor sem lenne ertelme tovabb a mi kapcsolatunknak... Ja es nem mellesleg az ismerosom akit a legelejen irtam a sztorinak, szerintem o meg tolem szeretne vmit... Mit csinaljak? Vagy hagyjam az egeszet a fenebe? :D2015. dec. 16. 11:25
1/2 anonim válasza:
Mindjárt jön a következő kérdés a srác nevében, amiben te leszel a főszereplő. Mellesleg nem értem az ilyen kérdéseket, most komolyan mit döntsük el, hogy hogy éld az életed, mit cselekedj? Ha akarsz, akkor lépj, ha nem akarsz, akkor ne. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!