Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Kozeledjek vagy ne?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kozeledjek vagy ne?

Figyelt kérdés
Kb 2 hete lett vege kozel 2eves kapcsolatomnak... Szakitas utani hetvegen megkeresett egy regi kedves fiu ismerosom. Azota beszelgetunk minden nap, neha ossze is futunk mert a sulink kozel van egymashoz. Multkor egy ilyen osszefutos alkalommal kiszurtam a tarsasagabol egy nagyon szimpatikus sracot. Felek, hogy tul korai lenne kozelednem, viszont tenyleg tetszik nekem... Sokszor eszemben van még a volt baratom, de ha meg is keresne, akkor sem lenne ertelme tovabb a mi kapcsolatunknak... Ja es nem mellesleg az ismerosom akit a legelejen irtam a sztorinak, szerintem o meg tolem szeretne vmit... Mit csinaljak? Vagy hagyjam az egeszet a fenebe? :D
2015. dec. 16. 11:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Mindjárt jön a következő kérdés a srác nevében, amiben te leszel a főszereplő. Mellesleg nem értem az ilyen kérdéseket, most komolyan mit döntsük el, hogy hogy éld az életed, mit cselekedj? Ha akarsz, akkor lépj, ha nem akarsz, akkor ne. Ennyi.
2015. dec. 16. 12:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Dugd fel magadnak..
2015. dec. 16. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!