Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kozeledjek ujra hozza?
Figyelt kérdés
15 evesen beleszerettem a legjobb baratnombe. O 16 eves. Par honapig huztam a dolgokat nem szoltam neki semmit de mar nem birtam tovabb magamba tartani es elmondtam neki h szeretem...De a csaj hetero. Erre o megszakitott velem minden kapcsolatot. Facen letiltott. Ha az utcan meglat meg a fejet is elforditja. Azota nem is beszeltem vele. Mindennek mar 10 honapja. Hogyan tudnek ujra a kozelebe kerulni?2015. nov. 18. 22:12
1/4 anonim válasza:
Oké fiú vagyok, nem értek hozzá, de reálisan nézem a dolgokat. Elárultál neki valamit, ami igen fontos, és szeretted volna egy másik szintre emelni a kapcsolatod, ő meg semmit nem csinált. Meg sem érdemli hogy szeresd... most úgy komolyan.
2/4 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszt! :)
Igen tudom, mondtak mar paran hogy meg sem erdemli hogy szeressem.. De sajnos nem tudok mit tenni :/
2015. nov. 18. 22:19
4/4 anonim válasza:
Homofób a csaj, van ilyen. Fordítsd el te is a fejed. Ha nem tudsz mit tenni - ne tegyél semmit! Emlékeztesd magad, hogy ő volt szemét veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!