Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak csókolózás közben?
Figyelt kérdés
Mikor csókolózunk a barátommal, ő néha megfogja a mellemet meg a fenekemet, de én ilyenkor nem tudom, mit csináljak a kezemmel. Csak ölelgetem, meg néha simogatom az nem fura? Vagy mit kéne csinálnom? Kicsit tapasztalatlan vagyok még.2015. dec. 14. 21:08
1/7 anonim válasza:
Khm.. Neki is van ám olyan dolga amit megmarkolhatnál
2/7 anonim válasza:
Hát igen..vagy amit #1 mondott, vagy amit te csinálsz eddig is, az se rossz ;)
3/7 anonim válasza:
Rakd a mz egyik kezed a nyaka oldalára, másikat pl a derekára, vagy a mellkasára. Ha vadabb csókot akarsz, beletúrhatsz (vagy gyengéden belemarkolhatsz a hajába, de ne a hajvégeknél, hanem a hajtöveknél, úgy nem fáj). Vagy magad felé húzhatod még jobban, ha a pólója nyakát húzod, nem túl erősen. És ahogy az első válaszoló mondta, ha szexet akarsz...akkor maradt az a terület. De csak ha nem nyilvános helyen vagytok. Meg hasonlo szituácioban a poloja alá is bekalandozhatsz
4/7 A kérdező kommentje:
köszi, mentek a zöld kezek.:)
2015. dec. 14. 22:18
5/7 anonim válasza:
Mindenki jól írta, aki eddig válaszolt. Bár mit tehetsz a kezeddel, lényeg az, hogy érintsd meg a másikat, símogasd, hogy ezzel is jelezd: érzel iránta valamit. Aztán a simogatásnak vannak különböző fokozatai, attól függően, hogy mit akarsz kifejezni.
- Ha csak a kezét, vállát, derekát simogatod, akkor romantikus vagy, de nem akarsz többet.
- ha a fenekét, nyakát, fülcimpáját simogatod, akkor erotikus vagy.
- ha a farkát, akkor vad és rámenős.
Te döntesz :)
6/7 anonim válasza:
Szerintem ebben a srácban semmi romantika nincsen, csak baxni akar....különben nem csak az intimebb zónáidat fogdosná...
Ha túlságosan mai kislány vagy, akkor a farkát fogod fogdosni, ha nem, akkor leállítod.
CSINÁLD AZT, AMI NEKED KÉNYELMES, NEM MI VAGYUNK A BARÁTODDAL,HANEM TE....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!