Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Segítség! :O A párom észre...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! :O A párom észre veszi e?

Figyelt kérdés
A páromnak úgy tudja , hogy persze alap hogy tudok csókolózni .. dee nem ... Vajon észre veszi ? Majd az első csóknál ?

2015. okt. 9. 19:58
 1/6 anonim válasza:
Emiatt ne aggódj, nem fogja észrevenni.. csak csináld ösztönösen, és kész.. rögtön rá fogsz érezni
2015. okt. 9. 20:02
 2/6 anonim válasza:
Igen xd amúgy próbáld utánozni és ha szerencséd van nem :D. De szerintem mondd meg neki hogy nem tudsz. Nem fog kiröhögni sőt, örülne ha az övé lenne az első csókod. Vagy lehet hogy ő se tud csókolózni :DDD.
2015. okt. 9. 20:04
 3/6 anonim ***** válasza:
17%
bő nyállal, sok nyelvvel nyomd elsőre is, csak magabiztosan. És cuppogj meg mondd hogy "mmmhmmmmmmmmahhh". Ismétlem, bő nyállal. Te szexi beast.
2015. okt. 9. 20:05
 4/6 anonim ***** válasza:

sose csókolóztam a barátom előtt senkivel. vagyis egyszer de az béna volt... szóval nagyon féltem is hogy megint béna lesz.

ő idősebb, tapasztaltabb nálam. megcsókolt. nagyon finom volt és jó :) és azt mondta hogy nagyon nagyon jól csináltam. pedig nem tudta hogy előtte még igazából nem is csókolóztam :D ő pedig hiába tapasztaltabb azt mondta, hogy annyira jól csókoltam hogy kezdett beindulni tőle.

én ráéreztem. erre ösztönösen rá lehet érezni, minden jön magától. :) ha ráérzel nem fogja észrevenni :D

2015. okt. 9. 20:05
 5/6 A kérdező kommentje:
köszii , a válaszokat :D , megnyugodtam
2015. okt. 9. 20:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Valljál színt, hogy ne érje váratlan meglepetés. Amúgy meg lehet valaki 20. alkalomra is ügyetlen , hát na! Majd beletanulsz;)
2015. okt. 9. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!