Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hasamra elvezett a párom de...

Hasamra elvezett a párom de bele folyt a puncimba, én nem vettem észre és teljesen belenyomtam a puncimba ujjazáskor. Meddig él levegőn a sperma és ha bekerült épp peteéréskor, terhesség lehetséges?

Figyelt kérdés
2015. máj. 3. 16:19
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Sperma = a folyadék, amiben a spermiumok úszkálnak.

A hímivarsejtek addig életképesek, míg az őket védő folyadék, a sperma meg nem szárad.

Igen, elméletben lehetséges. Nagyon pecheseknek gyakorlatban is.

2015. máj. 3. 16:27
 2/18 anonim ***** válasza:
84%

minek szexel, aki hülye hozzá?

igen, lehetséges.

2015. máj. 3. 16:28
 3/18 anonim ***** válasza:
83%
Verte volna a párnára...abban aztán matathattál volna...
2015. máj. 3. 16:55
 4/18 A kérdező kommentje:

Majd megirom mi a szitu.varom nagyon.ha veletlenul becsuszik a baba nem bannank.masodikat varnank.:)

Meg teljesen nem is probalkoztunk csak a feltett kerdesemre nem tudtam biztos valaszt hogy ugy lehetseges e. de ha nem jon ossze kesobb neki allunk a masodiknak.

koszonom mindenkinek a kommentet. Meg a primitiv valaszoloknak is :)

Tisztaba vagyok mi a szeretkezes.csak nem tudtam levegon meddig eletkepesek a spermiumok.

2015. máj. 3. 17:03
 5/18 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem ne élj szexuális életet, amíg ilyen kérdések az eszedbe jutnak..
2015. máj. 3. 17:31
 6/18 anonim ***** válasza:
71%

Ilyen megfogalmazású kérdések*

javítottam.előző voltam

2015. máj. 3. 17:32
 7/18 A kérdező kommentje:

Miert neeljek?kivancsi voltam.ennyi.ferj feleseg vagyunk kozos gyermekkel boldog elette.Manapsag csak lemondani lehet az embereket vagy mi van.itt ha olvasgatok 90% a kommenteloknek csak primitiv ember

kerdesre valaszt kertem mert nem voltam biztos benne.erre le kell hurrogni?koszonom es szep estet

2015. máj. 3. 17:45
 8/18 anonim ***** válasza:
86%
ja, boldog ember lehetsz, ha a hasadra élvezhet a párod, és utána magadat ujjazhatod...
2015. máj. 3. 17:52
 9/18 anonim ***** válasza:
74%

Hogy ki a primitív itt, azt most ne firtassuk.

Tényleg IQ-szinthez kellene kötni a szaporodást... Neked biztos betiltanák.

Ez a kérdés a nap kérdése:)

2015. máj. 3. 18:14
 10/18 Wiky93 ***** válasza:
76%
Az írásod alapján nem úgy venni ki mint aki feleség és gyereke van. Ezzel hiába védekezel.. Ilyet egy kis..tini/kamasz lány ír ki! Jézusom..
2015. máj. 3. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!