Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Létezik hogy egy nemi betegség...

Létezik hogy egy nemi betegség tüneteit csak a párom vegye észre magán?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy a párom időnként arra panaszkodik hogy viszket a pénisze miután együtt voltunk de ezt nem tapasztalja minden alkalommal. Gyógyszert szedek ezért nem használunk óvszert. Neki több partnere volt már korábban de elvileg ez csak most jött ki. Én viszont nem vettem észre semmi viszketést vagy más rendellenes dolgot. Rajta kívül csak egy férfival voltam de a 7 hónap alatt tudom hogy volt mással vagy épp járt prostituáltnál is. Lehet hogy tőle kaptam el valamit? Csak akkor én miért nem érzek semmit. Illetve előfordult már nálam hugyúti fertőzés. Okozhatta éppen ez a problémát? Jelenleg is fennáll ez a fertőzés amire széles spektrumú antibiotikumot kaptam. Ez lehet megoldás?

Előre is köszönöm a normális válaszokat

2015. jan. 12. 12:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha húgyuti fertőzéssel szexelsz, akkor ne csodálkozz ha a párodnak viszket a pénisze. Most még a húgycsövében vannak a baktériumok, de egy idő után majd feljebb fognak mászni, és nem csak viszketés lesz.
2015. jan. 12. 13:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Amikor éreztem a fertőzés tüneteit akkor direkt nem csináltuk. Ezek szerint az hogy mikor veszem észre az nem mérvadó. Köszönöm a választ.
2015. jan. 12. 15:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Többféle gombás nemi betegség, sőt herpeszvírus is esetén is lehet valaki hordozó. Neki magának erős az immunrendszere, rajta nem látszik semmi, de partneren esetleg azonnal kijönnek a tünetek.
2015. jan. 13. 18:02
 4/4 anonim válasza:
Mind a kettőtöknek irány a nemibeteg gondozó, alapos kivizsgálás szükséges. Kenet, vér, vizelet vizsgálat és az összes nemi betegségre teszt.
2015. jan. 14. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!