Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baj lehet velem?
Figyelt kérdés
Élőben egy csomó visszautasítást kapok, és így interneten keresztül is. Különösebb indokot senki nem mond.
Nem vagyok egy nagy adóász, alacsony vagyok, átlagos testalkatú, picit mondom picit izmosabb, és szemüveges....
Próbálok arra ügyelni, hogy rendes legyek, de valahogy mindig csak elhajtanak. :/
Mi lehet ennek az oka?
2015. dec. 13. 21:14
1/2 anonim válasza:
nem biztos,hogy a külsőddel van probléma, lehet a személyiséggel is. beszélj haverokkal,idősebb testvérrel (ha van) hogy szerintük miért van így. De az is lehet,hogy pusztán még nem sikerült senkit felcsípned ennek nem mindig van nyomós oka. nekem példáúl van egy legjobb barátnőm aki 17 évessen jött össze az első barátjával pedig egy igényes,rendes és gyönyörű lányról van szó.
sok sikert,hátha összejön valami ;)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat! :)
2015. dec. 14. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!