Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt barátnőm szakított velem. Mit tegyek most?
Figyelt kérdés
Azért mert úgy érezte hogy én nem adok bele mindent a kapcsolatba. És nem úgy törődök vele ahogy ő szeretné és ő azért nem szeretne már velem lenni mert már próbáltuk de nem volt olyan nagy mértékben változás. Én úgy gondolom h mindennap egyre többet és többet adtam neki. Még múlthéten minden rendben volt, de eljött a kedd és azt mondta h nem szeretne már velem lenni hiába szeret. Mert szerinte nem fog javulni a helyzet. Szerdán vettem neki rózsát meg írtam neki gy levelet h én szeretem és h nem szeretném h így legyen ennek vége. De továbbra is azt mondta h nem hisz nekem és h ez is csak olyan lenne mint régen. Csütörtökön ugyanezt mondta. Én szeretem őt és azt mondta h ő is szeret de elhaványúlt, de én úgy érzem h nem így van és megtudom neki adni amit szeretne. De nem tudom mit tegyek ebben a helyzetben, mert nagyon ragaszkodik az igazához. Segítséget kérnék, hogy mit tegyek h kibéküljünk.2015. dec. 11. 19:07
1/1 anonim válasza:
Ez egy jó kifogás volt. Ne is haragudj, hogy nyers voltam, de nem fogok finomkodni. Kiszeretett belőled és ennyi volt. Sajnálom, de nem tehetsz semmit. Lépj túl rajta, vannak még nők a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!