Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! Most szakított velem a barátnőm, segitsééég kerlek?
Osszesen 1 megszakitassal 1 eve voltunk egyutt. Masodszorra jottunk ossze. 4 honapja voltunk egyutt most mimor ma azt mondta h szakítani akar mert nem szerelmes belem.
Mit tegyek? Varjak meg h hathaaskepp latjaajd vagy lepjek tovabb.
Tudom h le kell magamat foglalnom,sport,baratok stb DE EZEN KIVÜL MIT TEHETEK?
Semmit. Mit tehetnél? Hány éves vagy? Nem tudtad h fiatal korban mindig szakítás van? A legtöbben 22-25 év között találják meg az igazit,vagy soha. Addig meg megy mindig a néhány hónapos vagy 1-2 éves tiki-taki.
Most azt hiszed ő volt az atyaúristen,de 1 hónap múlva már más bugyijában lesz a kezed. Fájó,de csak ideig óráig. Rúgj be és kezd el keresni a következőt. :)
Velem is szakított barátnőm 1 hónapja . 1. hét kegyetlen szar , nézed a facebookját folyamatosan , képeit kik likeolják stb...
Jó tanács , állíts fel okokat miért jó ,hogy szakítottatok . Hülye volt ,hogy ott hagyott mert jó srác vagy . Én pl : Szakított velem pedig olyan fizikumom van ,hogy minden nő megnéz , és meg is fog ezekután :)
Mást nem tudsz tenni , sportolj foglald le magad.
Várni várhatsz , én is várok igazából , de megbocsájtani nem tudom neki soha hogy itt hagyott .
18/F
Az idő a legjobb gyógyszer az ilyen helyzetekre.
Gondolj arra, hogy fiatal vagy, előtted az egész élet, és még rengeteg boldog kapcsolatban lesz részed. A szakítás hozzátartozik az élethez, legjobb ezt elfogadni.
Át fogod vészelni. Az egyetlen, amit tehetsz, az az, hogy vársz, hogy enyhüljön ez a rossz érzés, mert enyhülni fog. Hajrá :)
Figyelj haver, én 31 vagyok és kb 2-3x átéltem azt amit Te, utána meg már leszartam mert tudtam hogy csak pár hétig tart amig elfelejtem.
Ez hogy jól ismert meg jobban megértett mint bárki más egy tipikus kamaszos tévképzet. Azért volt igy mert minden időtöket egymásra szenteltétek. Ha ugyanezt az időt valaki teljesen mással töltötted volna, most róla mondanád ezt, és lesz is még igy.
Ismerj meg másokat, rengeteg érdekes ember van. Az életed sokkal többet ér egy kamasz szerelemnél, ne hülyéskedj. Egyetlen lány sem ér meg egy életet, soha egyetlen sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!