Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elso talalkozas a parommal es egyben a Csaladjaval is. _. valaki?
Figyelt kérdés
Nos , hat elegge bonyolult ..mar szinte negy honapja egyutt vagyunk es meg nem volt ra alkalom hogy talalkozzunk mert nagyon tavol elunk egymastol sajnos.. ugy beszeltuk meg hogy szilveszterre odautazom . nagyon ideges es nyugtalan vagyok es oriasi bennem a feszultseg es a felelem..ejszaka tobb mint 650 kmt utazom es hajnalra erek Budapestre..idaig meg minden rendben . de ott fognak varni autoval a parom es a szulei is..basszus.. en vagyok az elso baratja szoval egyertelmu hogy az elso fiu akit a csaladjanak is "bemutat" .. uristen hat en nagyon aggodom hogy milyen lesz az elso talalkozas vele es a szuleivel. nem tudom mit tegyek es hogyan viselkedjek hogy elnyerjem a szulei tetszeset..miatta mar nem aggodom annyira mert mar nagyon sokszor beszeltunk videohivasban es nagyon szeretjuk egymast. :) viszont a szulei jelenleteben kell vele is talalkoznom..mar mondta hogy a szulei nagyon kedvesek meg minden de ez tipikus szerintem ..mar elolvastam par cikket a neten arrol ,hogy hogyan viselkedjunk elso talalkozaskor a parunk szuleivel de a mi esetunkben ez nagyon bonyolult mert nem egy vacsoranal ismerjuk meg egymast es a csaladjat .hanem nyolc ora utazas utan..es meg utana is utazunk mert Pestrol meg kb 200 km re laknak szoval ez nem olyan egyszeru..fogalmam sincs hogy mit tegyek ez hogy hogyan viselkedjek..remelem tudtok par hasznos tanacsot adni..ezt a kerdest az anyaknak es esetleg apaknak is egyarant szanom mert szerintem le irhatjak a velemenyuket vagy akar par hasznos sztorit..mindenkitol varom a segitseget johet barmi ami biztat vagy segit..sztorik .velemenyek.tanacsok.irhattok olyat is hogy milyen kerdeseket tegyek fel es milyet ne..milyen temarol beszelgessunk es milyet keruljunk..valami ami oldja a feszultseget..johet barmi csak segitsetek kerlek ..tenyleg nagy szuksegem van most ratok es a segitsegetekre..varom a valaszokar.elore is nagyon nagyon nagyon de nagyon koszonom !!! :) 16/F2015. dec. 12. 08:46
1/4 anonim válasza:
Ez aranyos és egyben nagyon hülye helyzet is.
Általában úgy működik a szülőknél bemutatás, hogy már együtt vagytok egy ideje, találkoztatok sokszor és amikor ezek után komolynak tűnik a kapcsolat, akkor van a családlátogatás. Bár nem értem, hogy jöhettetek össze úgy, hogy még csak nem is láttátok személyesen, de négy hónap alatt már illett volna találkozni párszor és csak utána menni a szülőkhöz.
2/4 A kérdező kommentje:
igen azt en is tudom hogy negy honap alatt mar kellett volna talalkoznunk..de ahogy mar emlitettem nagyon nagy a tavolsag koztunk es az iskola miatt nem tudtunk sajnos..teljesen mas lenne a helyzet hogyha korabban pl tavasszal ismertuk volna meg egymast mert akkor nyaron siman ment volna minden..de mostmar ez van sajnos.. :/ es koszonom a valaszt :)
2015. dec. 12. 19:39
3/4 Santana_33 válasza:
Oreg.... ez kemeny menet lesz! De azert nem vagy semmi, anno nekem 16 evesen nem lett volna pofam ehhez. Egy kis biztatas, hogy jobban erezd magad: a baratnod sokkal jobban izgul nalad. Ha valoban kedvesek a szulei biztos ok fognak elsokent kerdezgetni, nekik sem mindegy hogy ki ez a titokzatos fiu aki ilyen messzirol elmegy hozzajuk. Tehat ha ok kezdemenyeznek kicsit leesik a valladrol a teher. Gondolom az utrol, lakohelyedrol, iskoladrol, csaladodrol meg persze rolad fog szolni az uton a tarsalgas. A csajszival nem igazan fogsz beszelgetni szerintem o is nagyon zavarban lesz 100%. Kezdesnel legyel hatarozott mutatkozz be normalisan, oltozz fel az alkalomhoz illoen, tehat ne kipsta teremcipo es farmernadrag. Nem lesz gond, sok sikert.
4/4 A kérdező kommentje:
hat igen.. "kicsit" kemeny menet lesz :D. koszonom a tanacsot ! :) hat remelem hogy a kerdeseken hamar "atesunk" majd ..
2015. dec. 13. 08:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!