Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szeret nem szeret? Direkt nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret nem szeret? Direkt nem olyan nyakláncot vett mint akartam.

Figyelt kérdés

Már egy hónapja kinéztem egy nyakláncot. Mondtam is neki mutattam is. Tegnap mondta , hogy vesz nekem egyet.

Mondtam neki, hogy én milyet szeretnék ( pici szív medál legyen rajta szép lánc, és rózsaarany legyen)

Azt is mondtam, hogy az olyan ami két lánc van egy kapcson nem tetszik, mert azok hordanak ilyet akik lázadnak, vágdossák magukat, nem fürdenek csak heti egyszer ( ez egy stílus lenne)

Erre ő olyat vett nekem , két lánc egy kapcson.

ráadásul én 6000ft ért vettem neki, ő 1600ft vette, olyat ami tudta ,hogy nem fog tetszeni.

+ Nem figyel rám, folyton vitázunk.

2015. dec. 10. 20:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Szakitsatok mar! Nem veszitek eszre, hoy ez nem mukodik?!
2015. dec. 10. 20:59
 2/7 anonim ***** válasza:
mert szerinted szeret?
2015. dec. 10. 21:01
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem nem szeret! Èn szakîtani is akarok , de anyám szerint szeret ès èn vagyok a rossz .
2015. dec. 10. 21:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Filléres nők, milliós igények...
2015. dec. 10. 21:42
 5/7 anonim válasza:
ha azon kiakadsz, hogy te drágább ajándékot vettél, akkor szakítsál már. szegény srác
2015. dec. 10. 21:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát anyudnak igaza van! Ostoba liba vagy!
2015. dec. 11. 00:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Most komolyan, te őt szereted vagy a pénzét.

Szerintem a pénzét. Meg se érdemled őt!

2015. dec. 12. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!