Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Tényleg nem akartam, vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem akartam, vagy csak megijedtem? 16/F

Figyelt kérdés

Tavaly októberben egy barátom révén elkezdtem facebookon beszélgetni egy tipikus 'JESUS! THAT ASS' csajjal. Mivel én nem számítok nagyon menőnek, ezért az elején egyáltalán nem értettem, mit akar, mert az esetek nagy részében ő írt rám, és tett olyan utalásokat amik azt sugallták, hogy többet akar mint barátság.

Többször is elhívtam randizni, egyszer már tényleg nagyon közel voltunk hozzá, de mivel azelőtt nem volt még randim, se olyan csaj, akit komolyabban érdekeltem volna, ezért nagyon féltem.. Mivel úgy éreztem, hogy elmondhatom, és ő is mesélt nekem erről, ezért mondtam, hogy kicsit félek a randi miatt. Ő ebből rögtön azt szűrte le, hogy nem akarok randizni, ezért lefújta... Fogalmam sincs miért, de nem mondtam, hogy ne fújja le!

Visszagondolva, nagyon féltem és hiába volt 10/10-es a csaj külsőre, valamiért ez nem volt elég nyomós érv...

Idővel rájöttem, hogy a lány totál átlagos belülről.. Tehát az a tipikus mai tucat.

Általában, ha szóba kerül, akkor ezzel magyarázom, hogy miért nem jöttem össze vele.

De valamiért mintha érezném, hogy ez nem én vagyok...

Tehát kihagyni egy csajt, csak azért mert belülről nem egyedi??

Ezt úgy mondom, hogy azelőtt se és azután se volt csajom, összesen egy randi volt azóta egy másik lánnyal, de ennyi!

Mi a retekért mondtam vissza a randit?

Mi a retket akart a csaj, mert a sokból a nagy részét ő mondta vissza, de mégis ő keresett mindennap..

Élőben sosem találkoztunk, nem is láttuk egymást, csak képen.. De itt lakik 15 km-re..

Eltelt azóta több mint fél év...

Január óta nem beszéltem vele, de haverom poénból elkezdett vele beszélgetni, és neki megemlítette, hogy "nagyon édi" fiú vagyok..

Annyiraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hülyén érzem magam, hogy kihagytam a csajt.

Miért tettem ezt??

Érdekes, mert kb. 5 hónapra rá hívtam el élőben egy másik csajt, és vele sokkal kevésbé féltem a randitól..

2015. jún. 27. 21:30
 1/1 anonim ***** válasza:
Azért hagytad ki, mert normális vagy, és nem csak dugni akarsz, hanem komoly kapcsolatot. Ilyennek kellene maradnod, de ha hülyén érzed magad miatta, az már rossz jel :(
2015. jún. 27. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!