Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ebay-ről rendeltem egy nyaklán...

Ebay-ről rendeltem egy nyakláncot, vagyis licitáláson nyertem, de nem azt kaptam ami a képen van. Majdnem ugyan olyan, de én direkt arra licitáltam, mert olyat akartam, erre nem azt kaptam. Kicseréli az eladó, ha írok neki? Bonyolult vissza postázni?

Figyelt kérdés

2015. júl. 15. 18:17
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
Visszapostázni igen drága lehet, ha kínai cucc, de nem bonyolult. De mindenképp írj hogy nem azt kaptad ami a képen van és ezzel te nem vagy megelégedve... nekem is volt ilyesmi és végül úgy egyeztünk meg hogy visszafizette a fele árat az eladó, és én megtartottam amit kaptam.
2015. júl. 15. 19:29
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor mindenféleképpen írok az eladónak. Remélem én is visszakapom az árának a felét.:)
2015. júl. 15. 20:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Persze, mindig az eladoval kell felvenni eloszor a kapcsolatot.

Nekem egyszer egy fulbevalot kuldott, de nem azt amit rendeltem. Irtam neki. Kerdezte kerem a penzt vagy kerem a fulbevalot. Mondtam, hogy a fulbevalo jo lenne. Elkuldte en meg adtam neki egy jo nagy pozitiv ertekelest.

Ha filleres cuccrol van szo, akkor altalaban visszaadjak az egesz penzt vagy kuld ujat.

2015. júl. 16. 22:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Olcsóbb nyakláncból én is kaptam már másikat. Megírtam az eladónak, ő pedig elpostázta a jót, nem kérte vissza a másikat.
2015. júl. 17. 16:01
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2015. júl. 20. 11:52
 6/6 A kérdező kommentje:

Még egy kérdés. Visszaküldte a pénzem az eladó, de a paypal számlámon nincs rajta az összeg, de ott van,hogy Transfer to Credit card és az összeg. Mennyi idő míg megérkezik a kártyámra a pénz? És az eladó küldött egy transaction ID számot, amit le kéne ellenőriznem, de azt hol kell?

(Ez kettő kérdés lett:)

2015. júl. 22. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!