Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Távkapcsolatról vélemények?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolatról vélemények?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok,hogy a különbözõ korcsoportok mit gondolnak.

Fiúk lányok válaszát várom és kérlek titeket a korotok is írjátok meg!

Köszönöm

18/L

2015. dec. 10. 00:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

az enyém 2 éve működik hibátlanul, senki sem csalt meg senkit és nagyon jól érezzük magunkat ha együtt vagyunk, igazán felejthetetlen randijaink voltak

23L

2015. dec. 10. 15:48
 12/13 anonim válasza:
100%
Köztünk 1600km volt fél évig, 1 hét múlva jön haza végleg:)) 5-6 hetente találkoztunk. Engem őszintén szólva eléggé megviselt, de túléltem, túléltük mindketten (a barátomnak az ottani élet nehezebb volt, mint maga a távkapcsolat, őt ez a része kevésbé viselte meg). Még mindig nagyon szeretjük egymást, és senki nem csalt meg senkit. 18/L, a barátom 25 éves
2015. dec. 13. 23:13
 13/13 anonim válasza:
Szernitem jobb olyannal, aki távol van, de szeret, mit olyannal, aki közel van, de nem szeret igazá. De én nem tudom megmondani, mert még nem volt távkapcsolatom csak barátaim vannak akik távol laknak. 15/L
2015. dec. 28. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!