Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek most mi legyen? :/

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek most mi legyen? :/

Figyelt kérdés
van egy fiú.. Osztálytársak vagyunk meg minden és nem tudom, hogy tetszik e, mivel közben van egy másik fiú, akire sokszor gondolok. Az 1. Fiú akiről írtam 16 és mindig szivecskés szmájlikat írt nekem most meg a suliban sem köszön, hanem mindig más lányokkal cseveg, meg CSAP A KEZÉVEL A SEGGÜKRE. Nagyon zavar és nem tudom mit tegyek. A másik fiúval pedig esélytelen a kapcsolatom, mivel más városban él és tesóm legjobb barátja, aki ugye nem is engedné. Most szakított a 2.iknak említett fiú a barátnőjével és sokat ír rám, de én most nem szeretném még "zaklatni" hiszen nem rég szingli. Ja amúgy 16 éves ő is, de nemsokára 17. Mit tegyek? 15/L
2015. dec. 8. 21:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
En nem tudom
2015. dec. 8. 21:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg a józsit ő tudja
2015. dec. 8. 21:59
 3/6 anonim ***** válasza:

#1 :D Köszi a választ, sokat segítettél:D

Kedves Kérdező: Nekem van egy szabályom, miszerint 'házi nyúlra nem lövünk' így nem nagyon érzem át az egész 1.fiú dilemmát. Egyébként se tűnik túl szimpinek az a fiú, aki annyira tiszteli a lányokat hogy csapkodja a feneküket. Inkább csak szédít téged és az alfelével gondolkodik (nem, nem a fenekére célzok). A másodiknál pedig mi az hogy nem engedné a tesód? Mintha annyira sok köze lenne hozzá:D És ha tényleg kapcsolatot akarsz kiépíteni vele az még nem most lenne, ahhoz meg kell ismerned.. Először magadban dönts hogy egyáltalán melyik tetszik? Remélem nem arra vársz hogy amelyik először kezdeményez az nyer.. L

2015. dec. 8. 21:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Beszélj az 1.-vel hogy miért változott meg a viselkedése. Ha a beszélgetés után nem érzed esélyesnek a dolgot. Akkor mivel a 2.-at a tesód nem támogatja annyit meg nem ér egy fiú hogy összevesszetek úgyhogy inkább várj addig amíg nem találsz egy 3.-at akivel megvan az összhang kettőtök között és akit mondjuk nem ismer a tesód.
2015. dec. 8. 22:00
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Akkor a holnapi nap folyamán beszélni fogok mindkettőjükkel.. A 2. Fiúval már találkozgattam is néha, de csak csoportosan, haverokkal. Ha vele összejön akkor szólnom kell a tesómnak, vagy tényleg jöhet a 3.. :/
2015. dec. 8. 22:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem legyen tánc.

Vagy legyen hóóó, legyen hóóó....

Az elsőre sokat gondolsz, és ő szívecskéket küldd neked, ahhoz viszont nincs bőr a képén, hogy esetleg beszéljen veled, és elmondja a dolog miértjét... Hm...

Várnék a másodikra.

(A vonat nem váááár...)

2015. dec. 9. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!